Bildet inngår i albumet Helt vildt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger419
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_410620} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jon-Petter T.
Strålende komponert!

Gjentakelsen i form og linjer fra stolpen og ledningene i from av en "T" går overaskende og nydelig over i måkens positur.
Det er også en meget fin overflatestruktur i bildet, kanskje er det tatt i regnvær, eller ganske enkelt på høy iso, men det kler bildet veldig godt. Det var moro å se dette bildet for det gir inspirasjon til å ta bilder i nære miljøer, legge to og to sammen for å jobbe med symetri, asosiasjon, spenn i flater osv.
MVH
Jon-Petter
Eli B.
Her er det flere ting som gjør bildet bra. Det ene er komposisjonen som er meget stilren. Det andre er at måken flyr mot deg og ikke fra deg. Så er det korningen/teksturen, som er røff, men som står til det forsåvidt enkle motivet. Så er det symmetrien med ledningene mot hver side av stolpen. Og måka blir jo da den naturlige "prikken over i-en".
mvh Eli
Avsluttet .
Halla SB!

Spennende bilde dette her. Liker godt komposisjonen. Måken, stolpen og ledningene gir en artig gjentagelse.

Mvh Bjørn-Egil
Tove H.
Strålende komponert med måken som prikken over i-en. Gjentagelser er nevnt - bra flatebruk likeså... og artig tekstur. Fiffig!
Hilsen Tove
Stig Børre E.
Takker for hyggelige tilbakemeldinger.
Det er dugg på linsa som skaper dette litt ulne og kornete uttrykket. Dette er en strømlinje som gikk på andre siden av elva jeg sto og fisket laks ved. Kameraet hadde ligget på en gressbakke ved bredden hele natten, og var helt vått da morgensola brøyt frem. Har økt kontrastene en hel masse i ettertid.

Laks ble det forresten ikke...

StigB
Edmund M.
Et fotografi som preges av litt mystikk. Det ser ut som at du har mørknet nederste del av bildet ganske kraftig. Dette øker etter min mening følelsen av mystikk. Komposisjonen er midtstillt, og i dette fotografiet fungerer det alldeles utmerket. Symmetri er også et stikkord i så måte. Fuglevingene ser nesten gjennomsiktige ut mot den grå bakgrunnen. Det blir nesten noe spøkelsesaktig over måken. Tror ikke bildet hadde fungert på samme måte i farger.
Mvh. Edmund M.
Jon V. S.
Hei Stig Børre.
Har kikket noen ganger på bildet ditt, er litt for seint ute til å tilføre noe nytt av kritikk men må si dette falt veldig i smak.
Godt utført..

Mvh.
Jon V.
Svend Wiig L.
Hei Stig Børre!

Meget spesielt bilde og rsultat!
Symmetrien med den T-lignende stolpen og ledninger og effekten du har fått til her er jo nok til å undres!
Dernest måken som kommer som en "i" over dette er jo makalaust!

Dette er som det er og kan ikke forbedres.
Dyktig og heldig!

Mvh Svend
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu