Stjørdal by night
Dette er ett bilde jeg tok mens det regna, og klokken var rundt 1 på natten, tror jeg det var. Ganske verdt det å sykle helt til toppen så sent :)
Utstyr
  • Nikon D40x
  • Standard 18-55 objektiv
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHadde på landskapsmodus, brukte stativ. Lyset på busken nederst er foresten fra en random bil :)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_411187} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Agnor B.

Synes dette var bra jobbet. I og med at du har D40x og std objektiv regner jeg med at du ikke har holdt på så veldig mange år, og da sier jeg bare at jeg synes dette er meget bra. Du har god kontroll over variablene her og synes du har fanget stemningen bra.

Jeg liker bildet som det er men kunne tenke meg at du ikke hadde skarpet det så mye opp (sjekk overskarphet i lysmassene til venstre i bildet og helt øverst til høyre på den intense lysraden og det tar seg ikke så bra ut, det er bedre med litt for lite skarpt enn overoppskarpet). Nå kan det være at det er slik bildet er blitt når du har forminsket det dersom du bruker bicubik interpolering i photoshop for da skarper den bildene (i noen tilfeller) for mye opp når bildet forminskes. Dette kan du velge på image - image size dersom du bruker dette programmet.

Alt i alt et fint bilde
Marius Bjørndal V.

Her har du truffet en mystisk stemning. Synes lyset / fargene er utrolig stilig. Liker kompen veldig godt også. Det beste med bildet er himmelen som lager en fin slutt på draget inn i bildet fra veiene i byen!

Dette var bra:)
Olav L.

Ett stemningfult og fint bilde. Enig med dine komentarer Marius. Fortsett og ta kveldsbilder Petter.Du har draget.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu