Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger516
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_412268} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Edmund M.
På riktid sted til riktig tid! Her klaffer det meste. Det flotte lyset er fint utnyttet. Komposisjonsmessig ser man at de sterke horisontale linjene brytes fint med de vertikale stripene som dannes av lys og tåke. Kunne kanskje tenkt meg litt mer liv og eller kontrast i skyene, men skjønner at dette er vanskelige lysforhold. Man måtte kanskje ha benyttet seg av to eksponeringer og blandet disse sammen. Litt detaljer i skyggene hadde kanskje også gjort seg. De to siste innvendinge har lite å si for fotografiets helhetsinntrykk. Lyset på vannflaten er prikken over i'en i et severdig landskapsfotografi.
Mvh. Edmund M.
Ivar B.
Et bilde helt etter min smak. Kvadratisk format kler bildet. Toneomfanget er fint. Jeg synes det er bra at det ikke er mer detaljer i skyggene, da blikket har mer enn nok å leke med. Detaljer i skyggene ville gitt et mer urolig bilde tror jeg.Lyset er prima, og er vel selve bildet. Du har likevel mestret det tekniske blandet inn i en god linjeførende komposisjon.Mvh Ivar.
Edmund M.
Nå er det blitt sent på kvelden, og mindre lys i rommet der jeg sitter. Jeg betraktet fotografiet på fullskjerm, la på svart bakgrunn, og vips, der dukket det opp flere detaljer i det mørke området! En del trær står i mørk silhuett til en nesten like mørk bakgrunn. Men det er nok til å gi bildet enda en dimensjon.
Mvh. Edmund M.
Avsluttet .
På riktig sted og til riktig tid ja, og i tillegg et svært godt eksempel på bruk lyset i en ren og enkel komposisjon med passende format som gir et topp landskapsfotografi. Må bare slutte meg til de andre positive kommentarene her og rope et lite hurra for denne opplevelsen.
John H.
Fint format. Fin inndeling. Vertikale og horisontale linjer som gir bildet spenning. Lyset og tåken som skaper fin lagdeling.
Litt for mye korning. Men her er jeg usikker fordi bildet kler det røffe preget.
Mindre oppskarping og kontrast.
Liker bildet.
Thorbjørn R.
Ja, dette er fabelaktig bra. Lys, tåke og linjer gjør dette til en visuell opplevelse. På min skjerm er det tilstrekkelig med detaljer i de mørke områdene. Jeg tror også dette hadde fungert uten vannet nederst. Jeg ville nok kuttet halveis i det mørke partiet, men dette er nok langt på vei en smakssak.

Mvh Thorbjørn
Joachim A.
Gratulerer med et fantastisk øyeblikk!
Marius N.
Majestetisk! et utrolig flott bildet dette. Du har klart å fange lyset som bryter gjennom trær og tåke meget bra.
Liker forgrunnen med de horisontale linjene og skulle heller sett mer av det en himmelen som ikke er like interessant.
mvh Marius
Roger H.
Her har du fått til noe jeg ikke kan huske at jeg har sett før. Flott og spesielt landskapsbilde med fine linjer og toneomfang i det rette formatet.

vh Roger
Håvard S.
Hei Erik!

Et fantastisk bide på mange måter.
Svarthvitt-valget er bra.
Ser jo ut som det kommer en vanvittig stor bølge og fosser ned mellom trærne. Blandingen av tåke og soltråler er utrolig effektfull.
Liker godt hvordan bildet er oppbygd, lagvis og med god linjebruk. De horisontale linjene i vannet bryter fint med de vertikale linjene i tåka.
Rett og slett et magisk øyeblikk der du har har klart å fange den spesielle stemningen.

Hilsen Håvard
Fred S.
magisk øyeblikk, ingen tvil. Jeg hadde et tilsvarende øyeblikk for 4-5 år siden, og "lever" fremdeles på de bildene. Du har imidlertid fått med flere "lag" enn hva jeg gjorde den gangen, og på mange måter minner bildet meg om et vevd veggteppe, med fem render med ulik tykkelse, mønster og struktur. De fire øverste kjenner jeg igjen både i mine egne bilder og i andres av tilsvarende motiv, det som er noe nytt her er de horisontale linjene i det nederste laget.De er et spennende brudd.
vakkert er det også.....

vh fred
Peter M.
Det aller meste er sagt, og jeg vil bare gratulere med et meget severdig bilde. Det skiller seg ut i mengden, og det har mange fine kvaliteter. Samt det vekker både tanker og drømmer i meg.

Mvh Peter M
Sverre H.
Hei Erik, har vært noe fraværende på foto.no i det siste, og ser at jeg har godt glipp av noen perler. Dette er et bilde som traff meg midt i sjela, rett og slett et knallgodt bilde som smeller.

Utrolig godt utnyttet lys, vannspeilet med hærlige tversgående linjer, gjentagende horisonter kun brutt av tåke og sollys. Du har vært på rett sted til riktig tid, men også holdt roen og utnyttet muligheten. Grattis!
Erik J.
Takk for overveldende tilbakemelding! Jeg var ikke så sikker på dette,men alt det dere har sagt om bildet gir meg kanskje inspirasjon til å komme ut av en litt "fattig" periode?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu