Gammel inngang
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_412420} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Espen H.
Hei! Flott bilde du har tatt. Jeg liker godt bilde i helhet, og at du har fått med stilig detaljer som takstein (men ikke for mye), åpen dør med krakken og den røffe bygningen. Jeg synes du ikke skal være redd for å fokusere mer på døra og om, hvis du har muligheten for det, legge ut en ny verisjon der du tok nesten samme bilde, men når det var overskyet/regnvær/ikke direkte sollys. Jeg tror kanskje dette kunne vært med på å fremheve fargene og kontrastene, også slipper du de "flate" lyset solen ofte skaper.Lykke til med videre fotografering! Du har det i deg =)

Espen =)
Kim S.
Hei. Takk Espen for hyggelig tilbakemelding. Kan være jeg tar oppfordringen din - om en "version 2" med dårligere (ikke sol) vær.. Syntes nå også at sollyset er med på å skape litt landelig sommerstemning. Vet ikke om det syntes så godt - men sola står noe lavt, det er kun en time time halvannen til den er mot horisonten, en fin tid og fotografere på føler jeg.
Bildet er egentlig ikke planlagt eller arrangert på noen måte, men heller bare knipset fordi jeg var så nyskjerrig på hvordan innsiden av denne gamle "koja" så ut. Ved nærmere ettersyn syntes jeg dette med noen til ble litt spennende i serien på ca 100 bilder jeg tok denne turen.

Kim ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu