Olsokstemning
Bildet inngår i albumet Eksperimenter - Man må vel våge å feile og "bryte regler" for å komme lenger?
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_412751} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
John S.
Flott. Bra fotografert og bra presentert. Jeg har prøvd å se etter motiver som dette, og noen forsøk har det blitt. Dette var et bilde til inspirasjon. Jeg likte dette.

Skulle det bli noe dumme kommentarer til bildet, så kjøper jeg dette også.

John
Fred S.
skarpt på forventet sted... Hva er forventet sted her da, Ann, flagget ? La gå da, flagget vårt er jo litt "hellig" for mange, ergo bør det kanskje gjengies skarpt. Mulig noen synes det, jeg gjør det ikke, og for meg er det en selvfølge at prestekragen er skarp, og at flagget, så mye lenger bak, gjengies nettopp slik du har gjort det her. kanskje burde det ha vært foldet mer ut, nå henger det litt slapt ned, men med vind til å fylle flaget ville du også ha fått problemer med prestekragene.
Pussig nok har jeg lagt ut noe tilsvarende på galleriet nettopp, skarp blomst i forkant, ute-av-fokus bygninger i bakgrunnen. Noe annet alternativ vurderte jeg ikke engang.

vh fred
Erik J.
Selv om jeg får litt frysninger over hva jeg oppfatter som banalt motivinnhold og symbolikk, må jeg medgi at jeg syns jeg dette er svært elegant presentert, først og fremst pga valgt skarphetsplan/dybde. Uten dybdeskarphetsbegrensning ville jeg neppe reflektert over det....
Åltså et greit eksperiment.
Håvard F.
Et bilde som fanget min oppmerksomhet. Jeg liker ditt spennend valg av å ha blomstene skarpe og flagget uskarpt. Fargetoner og minimalismen i bildet gir meg en god opplevelse av bildet. Sitter å lurer på om jeg ville ønsket mer luft i topp av bildet, men usikker. Formatet fungerer bra også slik det er nå.
Får nesten mer nasjonalfølelse - og tenker 17. mai, enn jeg får olsokstemning, men det betyr jo ikke noe i denne sammenheng. Bildet er bra!
mvh
Håvard
Rune Edvin H.
Rolig og pent. Fint ballansert, men mangler litt spenningsfelt. Kun en liten flue eller noe sånt hadde hjulpet betraktelig.

Rune
Kristin S.
Grei eksperiment. Format og utsnitt synes jeg er bra. Lekkert med det uskarpe flagget i bakgrunnen. Får også litt 17 mai stemning når jeg ser dette.
De uskarpe blomstrene bak skaper dybde og rytme i bildet. Holdbarheten er jeg mer usikker på om du skjønner:)

Mvh Kristin
Dmitry K V.
Flagget burdet vært "utslått" slikt at man kunne lett se hvilken flagg det er.

Blomstene spiller for ubetydelig rolle. Bildet mangler klart definert hovedelement.
Ann F.
Takk for tilbakemeldinger.
John: jeg tror ikke du behøver kjøpe dette også, for her var det ingen kommentarer jeg tror du ville vurdert som dumme.
:-)
Tvertimot, jeg tar dem alle til meg som positive tilbakemeldinger på eksperimentet.

/Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu