Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger134
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_412880} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Håvard F.

Her synes jeg du igjen gjør spennende ting i foto Ingunn. Til begynne med kan kanskje bildet virke kjedelig. Men bildet sier meg at her er det: Et stort skritt for et lite barn, et lite skritt for en voksen.
Den voksne venter tolmodig på barnet.
For mange tanker rundt bildet.
Liker formatet og kutt i venstre kant. Her er fokuset på barnet først og fremst.
Bra Ingunn.
mvh
Håvard
Ingunn T.

Tusen takk Håvard. Hyggelig at du likte dette og at du forteller meg om dine tanker rundt bildet. Setter stor pris på din kommentar.

Mvh Ingunn Teigen
Isidoros P.

Veldig bra komp og liker også lyset og fargevalget ditt.Hvem som ikke har gått oppover en trap med et liten barn ? Et enkelt bilde som er presantert flott.
Isidoros
Avsluttet .

Dette ble flott.
Her er det et tett utsnitt, og du viser bare det du må ha med for å fortelle historien.
Fargevalget er kraftig og fungerer godt sammen med vignetteringen.
Ingunn T.

Isidoros og Arve: takk for kommentar fra dere. Liker bildet godt selv (ikke alltid man er så fornøyd) og har mine tanker om innholdet. Tusen takk til dere begge.

Mvh Ingunn Teigen
Roger H.

Famlende skritt og en trygg hand å holde i er vel noe alle kjenner igjen.
Et bilde med følelser sånn som jeg ser det.

vh Roger
Marit O.

Små bein,store skritt,liker det tette utsnitte og budskape i bilde ditt her Ingunn!

Mvh Marit
Avsluttet .

Nja, greit nok men feil komposisjon. Jeg ville heller sett mer av det de har foran seg, en det de liksom er ferdig med, i trappa:)

Det var det første som rant meg i hug når jeg så bildet.
Men, jeg tror dessverre at bilde hadde blitt så mye bedre ved mitt forslag, da den voksne jo opptar nesten alt videre oppover i bilde. Da måtte du i såfall vinklet det anderledes, ikke sant, noe som ser ut til å være vanskelig akkurat her.
Så, jeg sier meg enig med Håvard, og bra at du brukte farver her!
mvh arild
Ingunn T.

Takk til dere Roger, Marit og Arild. Det er spennende å legge ut bilder her for å se hvordan det rimer med min egen opplevelse av bildet. Av mine egne bilder så rangerer jeg dette høyt opp. Jeg så først denne jenta og fikk det for meg at jeg måtte prøve å få et bilde av henne (vet ikke helt hvorfor, men syntes hun var så fin med kjole og hatt). Når jeg skjønte at de var på vei mot denne trappa ble jeg mer enn fornøyd. Mine små grå jobba i høygir faktisk. Jeg rakk å planlegge litt, samtidig som jeg prøvde å være diskrèt. Jeg er fornøyd med resultat og er helt steil i forhold til at det skulle vært gjort noe annerledes :-) (bortsett fra hælen til mora kanskje). Ei lita jente helt i begynnelsen av livet. Hun har begynt på en lang vei, men vi kan vel ikke annet enn å ta ett skritt om gangen noen av oss.

Mvh Ingunn Teigen
Avsluttet .

Bra. Sånn skal det lyde. At du selv er fornøyd. Vi har nok alle våres rangering av egne bilder, og da betyr det i grunnen veldig lite hva andre synes. Skjønt, du får nok solgt det, om det havner på utstilling:)
Liker din innstilling, det er bra.
mvh arild
Ingunn T.

Takk for det Arild :-)

Mvh Ingunn Teigen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu