Hånd i hånd
Bildet inngår i albumet 50 mm - Bilder tatt med 50mm linse. Med fast brennvidde må jeg planlegge opptaket og får trening i bruk av normalobjektiv.
Utstyr
  • Nikon D90
  • Nikon AF NIKKOR 50 mm 1:1.8D
  • Brennvidde50mmmm
  • Blenderf/1.2
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_413043} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Magnus T.
Hei, fortell meg gjerne hva dere assosierer med dette bildet. Jeg har tatt det som et symbol på kjærlighet. Hva kunne jeg gjort for å få et bedre bilde?

Mvh
Magnus
Avsluttet .
Her har du tatt bilde av en motivtype som på mange måter kan sidestilles med solnedganger og isspisende barn på 17. mai. Ikke noe galt med det i utgangspunktet, da de fleste motiver er tatt før. Selv om noen motivtyper, som bl.a dette og solnedganger er tatt flere ganger før enn andre. Det jeg savner her er at du gjør noe annerledes ut av det, ikke nødvendigvis revolusjonerende - men litt mere enn et rett på bilde med litt begrenset dybdeskarphet. Kort sagt synes jeg dette blir for enkelt, det gir meg ikke noen spesielle assosiasjoner egentlig da det rett og slett blir for "enkelt" utført. I mangel på et bedre ord. Mange ganger kan en enkel utførelse fungere, men...nei, vet ikke helt...

Kanskje det hadde hjulpet om du hadde med noe mere i bildeflaten som viste et lite snev av de to menneskene hendene tilhører. Ikke nødvendigvis mye, men bare litt, som øker assosiasjonsgrunnlaget. Eller deler av noe omgivelser. De ekstraelementene tregner ikke nødvendigvis å ha vært i fokus bare de hadde vært med som elementer i bildeflaten. Mange muligheter.
Magnus T.
Hei, takk for tilbakemelding. Jeg forstår hva du mener.Jeg synes at de hvite klærne og den grønne bakgrunnen er det spesielle, at det blir en fin ramme rundt hendene. Kanskje en dekorert negl eller en ring / armbånd som forteller noe om hendene og personene de er festet til hadde gjort bildet bedre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu