Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFilmbasert, negativet fotografert med Micro Nikkor
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger448
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_413407} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Marcus B.
Stark nostalgisk känsla av barndom... i alla fall situationen, inte kläderna. Jag är inte ung direkt men inte gammal nog för att minnas dom kläderna :)

Jag gillar detta, kompositionen, gråtonerna, grynet och den lilla detaljen att mittpersonen har vita skor istället för svarta.

Ha det bra
/Marcus
Knut Georg F.
Fin spenst i dette motivet, alltid noe spennende på den andre gjerdet som holder oss tilbake. Flott toneomfang. Pikante unge damer, er nok ikke klar over sin morsomme positur, og at en paparazzi er på gang:-)
Mvh Knut
Håvard F.
3 små jenter som gjør... ja hva skjer.. Hiver de stein i elva?! Eller kanskje de spionerer på noen.. Kanskje hjemsel?! Mange spørsmål dukker opp.
Synes bildet åpner for mange spørsmål. Slikt liker jeg Roger.
Liker sh toner og korn.
mvh
Håvard
Roger H.
Hei Marcus, Knut og Håvard
Mange takk for deres meninger om bildet og for synspunkter. Setter pris på det.

vh Roger
Avsluttet .
En bra, morsom og tydelig utsnitt fra hverdagen du har fanget her. Noe dagligdags og naturlig som er lett og lese. Situasjoner som mange ser, men skjeden fotograferer, det er en av flere ting som styrker dette bildet.
Marius N.
Hei Roger, liker sånne bilder. Blir sittende å lure på hva som skjer over kanten. Bra s/h konvertering med fine gråtoner og korning.
Liker komposisjonen men hvis jeg skulle pirke litt tror jeg litt mer vinkling fra fortauskanten til bildekanten hadde gjort seg bedre, alternativt like rett, nå blir det litt midt i mellom.
mvh Marius
Roger H.
Takker for ditt syn på bildet Kjell. Fint du så det daglidagse i det.

Takk til deg og Marius, for innspill og kreativ kritikk.

vh Roger
Torbjørn V.
Hei

Har tittet litt i arkivet ditt igjen - det gjør jeg ofte btw.

Dette er et gullkorn! Korn og kontraster gjør det nostalgisk og jeg minnes slutten av 70-årene når jeg var i denne alderen;-) Jeg slapp heldigvis å gå me skjørt...

Mvh Toby
Roger H.
Hei Torbjørn.
Setter virkelig pris på at du ser i arkivet. Det inspirerer,

Takk igjen

vh Roger
Torbjørn V.
Ja, Roger. Jeg er ikke så flink til å kommentere for tiden, men jeg titter i allefall på mye bilder. Jeg har sikkert sagt det før, men det kan sies igjen: Jeg liker stilen din;-)

Mvh Toby
Roger H.
Takk enda en gang Torbjørn. Jeg er litt sløv selv for tiden. Kommenterer ikke i hytt og pine, men tar de bildene som forteller meg noe. Ikke alle, men noen.
Ingunn T.
Et herlig bilde fra den tiden miniskjørtet skulle være skikkelig mini. Hvis jeg ikke tar feil av tiåret var jeg nok sånn cirka på samme alder som disse jentene da du tok bildet. Husker godt knestrømpene. Så neppe noe digitalt opptak dette, men kanskje desto bedre er det noen som mener. Artig med seks ben sammen med matchende gjerdesøyler.
Et bilde som tiltaler både av innhold, struktur, toneforløp og komposisjon.

Mvh Ingunn Teigen
Roger H.
Setter pris på at du blar bakover i bildene Ingunn.
Du har tidsfestet det ganske nøyaktig.

Det er S/H film. Negativet er fotografert med Micro Nikkor. Takk for fin kommentar.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu