Moods Of Green
Et tidligere multieksponeringsprosjekt som jeg valgte å publisere på et senere tidspunkt. Kulørtonespill, kontraster og dybdestyrke er sentrale virkemidler i dette arbeidet. Opplevelsen av komfort, vitalitet og styrke var sterkt tilstede og slik har jeg forsøkt å rettferdiggjøre disse elementene.
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/11
  • Nei
  • AnnetEtterbetoning. Prosessering.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_414224} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Roar G.
+1
Lekkert, behagelig og mykt. Fin dybde og varme farger. Det eneste jeg henger meg litt opp i er skyen øverst. Skulle kanskje vært fjernet? Eller hatt mer av den. Bare en tanke.
Marcus B.
+1
Det här gillar jag! Snyggt hur alla linjer leder fram och möts framför solen. Jag tycker molnen i toppen stjäl lite för mycket uppmärksamhet, utan att direkt tillföra något, klona bort?

Mvh
/Marcus
krit k.
+1
Fin farger og lys, liker jeg linje og huset bak også.
Hils.Krit.
Børth Aadne S.
+1
Flott og fargerikt bilde. Likte linjene i bildet. Er enig at noe av toppen kunne vært kuttet, men et flott bilde var det! :o)

Mvh
Børth Aadne
Tor Erik A.

Hei folkens.

Tusen hjertelig takk for alle flotte tilbakemeldinger. Ser at det ene elementet "skyen" kunne vært klonet bort, ettersom den ikke direkte tilfører bildet noe. Hadde også denne tanken selv når jeg arbeidet med bildet, men så var det litt frem og tilbake. Ser helt klart at det ville frigjort mere rom over horisonten som i neste omgang kunne ledet fokuset mer konsist inn mot motivets "hovedsenter". På et absurd vis syntes jeg elementet "skyen" får badet seg i solens sterke gullys, noe som kanskje fungerer som et samspill, et subtilt innslag av en interaksjon. Om det virkelig har noe adaptivt ved seg kan vel diskuteres. Men skal legge ut en versjon #2 om litt, bare for å se differansen. Igjen, setter stor pris på tilbakemeldinger. You're the best!

Mvh,
Tor Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu