Tindeliv /\/\
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger470
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_414975} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Sverre H.
Hei Ivar, du er et eget lag med disse tindebildene dine. Kanskje er det begeistringen jeg vet du har for denne typen friluftsliv som skinner igjennom, og gir bildene dine den ekstra gløden.

Jeg sitter på en ukalibertskjerm med tvilsom kvalitet akkurat nå, og vil derfor ikke begi meg ut på uttalelser om behandling.

Bilde har en enkel og passende form som kildrer både fjell og turglede. Likte bilde, og tror det vil passe godt inn i en serie med dine fine natur/menneske/fjell skildringer. Mvh Sverre.
Knut Georg F.
MMMM ser jeg hele veien, i flere lag. Flott stemningsfullt fjellbilde, kanskje litt skjevt? mannen synes å ha en betydelig bakvekt.
Mvh Knut
Øyvind T.
Jeg liker bakvekten, som gir perspektiv, høyde og en følelse av vertigo....
Marcus B.
Speciell bild detta. Dels är den mäktig med personen på toppen som tittar ner, sen känns den personen samtidigt liten när man anar det högre berget i dimman bakom. Välkomponerat och snyggt!

Mvh
/Marcus
Roger H.
Slår ut med armene, gleden av å stå på en topp.
Bra formidlet det her, fra tåkeheimen.
Likte komposisjonen med omriss av en topp lenger bak.
Stemningsfullt.

vh Roger
Kristin S.
Deilig å se fjellbilder fra deg igjen Ivar. Et enkelt bilde med få elementer, som jeg likavel kan studere lenge på pga.de flotte fjellformasjonene.
Personen på bilde har en fin positur, som viser glede over å ha besteget toppen. Tåka skaper sammen med det spesielle fjellet en trolsk stemning.Finner ikke noe å pirke på, dette kan du:)
Liker dette og det forrige du la ut veldig godt.

Mvh Kristin
ketil g.
En fulltreffer rent komposisjonsmessig. Tre nesten formlike lag er satt utenpå hverandre, men med ulik gråtone/hvitt/sort/struktur. Opp mot dette er satt et bastant punktum i tindebestigeren (som nevnt med bakvekt) men her synes jeg dette forsterker dynamikken i positiv retning.

ketil
Ivar B.
Takk for kommentarer alle sammen.

KF: mulig bildet er noe skjevt, men personen står nok med en god bakvekt, og kanskje lures man litt ev fotografens lave kamerastandpunkt

KG: flott at du ser gjentagelsen i form, da har jeg oppnådd noe av målet.

Takk igjen alle sammen. Mvh Ivar.
Fred S.
Reptisjonen av fjellformene er jo rimelig innlysende, men absolutt bildets pluss, ikke minst fordi "gjentakelsen" er innhyllet i tåke.
Minus for meg blir faktisk posituren til klatreren. Med hendene slik kan han også signalisere at "nei, jeg gir opp"..... Han står jo forresten ikke på toppen enda, derfor oppfatter jeg ikke stillingen hans som "triumferende".
Alt i alt en kombinasjon av skikkelig bra og mindre bra, med andre ord, og hvis dette er sunnmøre har jeg veldig lyst å vite hvor....

vh fred
Ivar B.
Hei Fred: Bildet er ikke fra sunnmøre. Dette er fra en tur i Rosendalsalpene i Hardanger i sommer. En fantastisk ryggtravers over Bjørndalstindene. En herlig klyving med oppturer og nedturer i luftige omgivelser. Denne turen er absolutt en av de flotteste jeg har gått.

Bilder og beskrivelse av denne turen kan du se på denne linken:
http://www.westcoastpeaks.com/Peaks/juklavasskruna.html

Det er ikke mine bilder og beskrivelse, men det var her jeg hentet ideen til turen.

Jeg ser at posituren kan oppfattes som: "jeg gir opp", målet var vel egentlig å vise et gledesutbrudd over å være i slike omgivelser.Mvh Ivar.
Eli R.
Jeg faller for at den sorte siluetten holder seg stort sett på det grå feltet.
- eli
Magnar B.
Herlig fjellbilde! Dei to silhouettane som spelar mot kvarandre er supre som bakgrunn for klatararen som blir blikkfanget. Rosendalsfjella er jo balsam for kropp og sjel… Syns du stadig er på høgget m gode bilder! Kunne vore interessant om personen hadde ein naturleg uoppstilt klatrepositur, hadde blitt eit anna bilde, men ville likt å sett det også…
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu