Snart er vinteren her igjen...
Jaja, ta det med ro. Først skal vi gjøre oss ferdig med sommeren, så skal vi igjennom en hel haug med høstbilder, etter det kommer vinterbildene igjen. Ja og etter det kommer jo våren, og da er det jammen ikke lenge før det dukker opp sommerbilder på ny. Etter det igjen....
Synes det kan være hyggelig med litt bilder fra andre årstider en den man er inne i akkurat nå...
Utstyr
  • Canongreier
  • Canongreier
  • Brennvidde-mm
  • Blender-
  • Lukker-s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger161
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_415654} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Tone A.

Hei John
Ei vakker vinterstemning som du har fanga her kor det gylne lyset øverst på trea i forgrunnen og den solfylte bakgrunnen gir kontrast til den skuggelagte forgrunnen. Forgrunnen gir kontrast med sine kjølege tonar og den lødde steingarden er prega av forfall, der ein heller har sett opp gjerdet kor frosten også har lagt seg.
Friske blåtonar bak desse frostlagte trea i kontrast mot dei gylne tonane på markene bak.
Godt komponert med tredelinga og bua linjer mot gjerdet sine linjer.Heile bildet osar av stille vinteridyll. Men først kjem jo hausten.
:) Tone
John B.

Hei Tone
Takk for hyggelig tilbakemelding.Tror ikke dottfolket var helt klar for vinteren...det er forsåvidt ikke jeg heller, så jeg forstår den...
John B.
Ole Arne S.

Tone sier det så godt i sin kommentar om dette bildet, så jeg nøyer meg med og si at jeg liker bildet godt...
Hehe..ikke helt klar for vinteren enda nei, håper først og få fin høst med fine farger, så kan vinteren komme med all sin prakt...
Men liker godt dette frost bildet ditt, fin komp og utsnitt..

mvh Ole Arne
John B.

Hei Ole Arne
Mange takk for hyggelig kommentar. Ja skal det være noen rettferdighet i denne verden, så må høsten bli helt enestående etter en heller sørgelig sommer for vestlandet sin del....
John B.
Avsluttet .

Ja, det er jammen meg godt det er en stund til vinteren ennå, John. Håper på en varm og fin høst nå jeg. Bildet ditt her synes jeg var veldig fint, med rimfrost og litt snø på trærne og bakken. Vanskelige eksponeringsforhold som du har lykkes meget bra med. Fint lys i bildet med den lave sola :-)
Børth Aadne S.

Hei! Heldigvis er det en stund til vinter enda :o) Uansett var dette et skikkelig flott bilde som jeg ville vært stolt av! Liker komposisjonen her. Fargene var også veldig fine, og for å ikke snakke om lyset. Det ble veldig flott med sollyset som sneier trærne og åsen til høyre. Et virkelig flott bilde! :o)

Mvh
Børth Aadne
John B.

Hei
Takker og bukker for det Anne og Børth Aadne.
Egentlig så gleder jeg meg aller mest til høsten, jeg elsker bilder med mye farge...
John B.
Venche J.

Også jeg som ikke har fått skikkelig sommerfølelse ennå. :)
Flott lys og utnitt i et nydelig landskap.
Dette ble bra John.
Wenche.
Knut Georg F.

Et godt høst/vinterbilde, der jeg synes skogåsen i bakgrunnen er rosinen. Hva med et radikalt kutt midt på trærne i forgrunnen (og muligens et lite kutt nede)?
Mvh Knut
John B.

Hei
Maaange og lange takk til Wenche og Knut også.
setter alltid stor pris på all slags tilbakemeldinger.
John B.
Nils Christian S.

Selv på sensommeren kan en ha stor glede av å se et så vakkert vinterbilde som dette ! Liker fargekontrastene ekstra godt; fargetonene på kollen som er i sollyset og det mørkegrønne partiet i forgrunnen og rimfrosne trær i siluett mot den knallblå himmelen - virkelig et imponerende scenarium ! Mvh N. Chr.
John B.

Mange takk for det Nils, hyggelig at du likte bildet.
Det er faktisk bare 400 meter fra der jeg bor, dvs. 4 km. sør for Sandnes by...
John B.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu