Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger548
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_41600} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Tom A. T.

Spenstig komp med dristig beskjæring. Kreativt bilde som bør kunne kle mang en vegg.
mvh Tom T
Anne O.

hva kan man si.. annet enn at dette er veldig, veldig bra.

-anne-
Avsluttet .

Mm, dette var spesielt. Likte det jeg, men som Tom sier, kanskje litt dristig beskjæring. Jeg likte at streken\rekkverket i midten ble tilnærmet helt rett.
Tove H.

Joa - dristig dette. Likte fargene og at det er uskarpt. Føttene som stikker fram i overkant - bra ! Men øyet mitt klarer ikke helt å like at den hvite stripa skrår mot venstre.....trur eg...(har du forsøkt å speilvende - det blir jo litt feil da). Men det er jo bare øyet mitt det da :-)
tove
Elisabeth W.

Spesielt - in the nicest possible way!
Rekkverket som ikke ser helt rett ut snapper tak i oppmerksomheten min stadig vekk, kanskje litt mer enn det burde. Det trenger ikke å bety at bildet skulle ha vært annerledes, tvert imot, kanskje jeg skulle ha vært det ... Ellers tenker jeg ''To rulletrapper opp, ikke sant, men hva med de skoene - en som står feil vei? Hun nedenfor ser ikke ut som en som ville stå feil vei i en rulletrapp. '' osv.
Jeg likte denne idéen godt - det ultimate rulletrappbildet ligger antakelig allikevel foran deg. Flere ved siden av hverandre med ulikt plasserte personer hadde vært noe.

-- Elisabeth
Toini B.

Jeg synes rekkeverket gjør seg skjevt!! Likte dette godt!

:)
Frank W. G.

Har sett opp og ned på dette bildet flere ganger nå. Konklusjonene er at det hoder seg og vel så det over tid. Jeg finner en spenning i det som tiltaler meg. Joda, bra dette!

Frank
Mehrzad G.

Artig! Dette likte jeg veldig godt.

mvh Mehrzad
Dag T.

Dette likte jeg! Morsomt med føttene som stikker frem...
Carsten A.

Spenstig dette! Skulle dog ønsket at gelenderet i midten hadde vært mindre dominerende (smalere eller på annen måte mindre fremtredende). Uansett fin komposisjon og fin fargeskala!
MVH CA
Hans- Georg S.

Takker for kommentarer. Rulletrappprosjektet er bare såvidt igang... :-)
Rune Edvin H.

Enkelt og greit.
Fungerer bra.
Rune
Thorfinn B.

humoristisk tilsnitt og frekt utsnitt. Bra..., men pass deg for securitasvaktene på kjøpesentere...
Dag T.

Fint at du trapper opp fotograferingen igjen ;-)
Eli L.

Her går det både opp og ned, masse fart i bildet ditt, og det er sjeldent å oppleve når man ser på noe. Så jeg antar at du har lykkes. Ser forresten ut som rulletrappen går mye fortere her enn i virkeligheten.
Tarjei Ekenes K.

kul idÈ. fin stemning

likte ikke at dama til venstre ble kuttet

:-D ! son tarjeiav !
John G.

Djerv komposisjon!!! I.o.m. at alle er plassert helt ut i - og delvis utenfor - bildekanten, er det helt greit at det er gjennomført.
Den ørlille skråstillingen av gelenderet skaper en viss spenning og dynamikk. Hadde kanskje sett at den var enda litt skjevere?
Fint...
John :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu