Gutten og demonene
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_416745} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Isidoros P.

Jeg får en rett fra since fiction filmer oplevelse med dette..Film av den mørke gode sorten der det onde er i fremegang..og skogen er sit kjære hjemm..
isidoros
Tove H.

Stemningen treffer....gufsen følelse.....du får fram engstelsen bra.....demonene som gutten føler er der. Det er hans fokus jeg føler når jeg ser bildet....ikke lyset som bryter fram i vakkert skogsmiljø.....
Hilsen Tove
Jarle H.

Jeg synes også du klarer å formidle en dyster og uhyggelig stemning. Demoner i den tunge skogbunnen. Lyset klarer ikke å trenge igjenom til gutten. Komposisjonen halter litt. Mer luft i retningen gutten vender osv. Liker teknikken du har brukt her.
Tror også du kan gå litt tettere. Sterkt.

Mvh Jarle
Knut R.

Den lave bildevinkelen, uttrykket til gutten, S/H, skogen og perspektivet bidrar alle til å formidle et skummelt inntrykk. Noe psykotisk.

Du fotograferer noe helt annerledes enn folk flest som bare tar bilder av det vakre rundt oss, det vi ønsker å huske og se igjen. Du løfter frem stemninger som mange nok ønsker å lukke øynene for.

Jeg tror det er bra at dette også gis et "ansikt".

mvh Knut
Liv F. D.

Guffen stemning godt formidlet. Spesielt bra med sv/hv. Fikk den effekten du var ute etter her.

mvh
Liv ")
Øyvind S.

stilen sitter som støpt i disse fortellingen du viser... som Knut sier.. ikke alt er like vakkert her i verden... bra du viser oss dette.. tankevekkende bilder... dyktig utførelse..
Øyvind
Kjetil K.

Takker så mye for tilbakemeldingene! Der er morsomt! :)

-Kjetil-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu