"Gudene vet!?"
Synes det er noe trangt til høyre...men pga søylene.....
Bildet inngår i albumet "24 timer i Venezia" - Ja, et sted som er fotografert av de fleste og kanskje den byen som det er tatt flest bilder fra!?
Med familie på tur fikk jeg noen timer for meg selv!:)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_416972} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Torild H.
Den livlige himmelen står godt til elementene i forgunn, søylene, og løvene så fint på rekke, til sammen eit ærverdig, om enn litt svulstig uttrykk til saman.
Månen tek og viktig del i biletet, gjer dybde i himmel og innhald.
(Eit eller anna med månen gjer meg "urolig", dvs om den er limt inn i etterkant, eller ikkje, går på truverdighet. Men legg ikkje vesentlig vekt på det)

Torild
Thorbjørn R.
Månen er en viktig del av historien her og for meg framstår den troverdig nok.

Litt trangt på høyresiden ja. Hadde du kunnet beveget deg litt mer til høyre - for så å gjøre et tettere utsnitt, inkludert månen, så hadde det vært positivt tror jeg. På den annen side så er jo himmelen i seg selv dekorativ.

Mvh Thorbjørn
Svend Wiig L.
Hei Thorbjørn og Torild!

Torild: Månen er IKKE limt inn i ettertid. Jeg plasserte meg slik at den kom rett over søylen som mangler en statu.
Takker for fine ord!:)

Thorbjørn: Ja, skyene er et viktig ingrediens her.
Hadde jeg plassert meg lenger til hø. ville jeg ikke kunne få månen rett over søylen, noe jeg forøvrig var bevisst for. I raw-filen har jeg mer å gå på her. Får se om jeg gjør om det. For å få det mest mulig symetrisk, valgte jeg dette utsnittet selvom...!
Takker for gode ord Thorbjørn!

Mvh Svend
Stig Børre E.
Smått genialt dette. Månen som svever vektløs over den tomme sokkelen, Bildet er fint ballansert, og gråtonene er saftige og fine. Den litt skakke vinklingen sideveis var sikkert nødvendig for å få månen på plass, syns faktisk de skakke linjene bidrar positivt slik at bildet ikke blir for statisk. Den dramtiske himmelen er selvfølgelig svært viktig for helheten. Et knakende godt og kreativt bilde.

StigB
Ivan H.
Hei,

Ser at du har fått god kritikk på bildet ditt og har vel egentlig ikke så mye mer fornuftig å skrive enn det som allerede er sagt. Synes det er litt trangt til høyre, men litt usikker hvordan det hadde tatt seg ut med mer luft der. Synes bildet er bra ballansert slik det er nå.

Såg månen, og antok en bevisst plassering før du selv kommenterte den. Det er kjekt å se planlagte bilder, der komp, ballanse og finurligheter er planlagt; og at man ser det.

En ting som ikke er nevnt.
Statuene ser vekk fra månen, mot høyre. Synes dette er litt kult og gir bildet noe ekstra. Litt usikker på hva, men tror det spiller litt på lag med den trange høyresiden. Om du forstår hva jeg mener.

Ut over dette har jeg ikke så mye å si, bildet virker og vi ser hva du har prøvd på. Da må det vel også være vellykket i dine øyne?

Mvh
Ivan
Svend Wiig L.
Hei Ivan og Stig Børre!

SB: Takker for rosende ord og kan si meg enig i det du sier og nøyaktig slik jeg tenkte det da jeg tok det og i etterbehandlingen!
Om det er så knakende godt må dere vurdere men synes det ble en kreativ vri på et bilde av arkitektur.

Ivan: Takker også deg for utdypende og gode ord Ivan!:)
Joda, jeg er godt fornøyd og at betrakter kan filosofere rundt månens posisjon, guder mellom himmel og hav...:)
Personlig blir det jo litt spesielt da det er tatt fra Marcus Plass i Venezia.

Mvh Svend


Atle J. G.
Ojoj! Dette måtte jeg bare se på!

Kjenner du til Carel Willink? http://leerlingen.hetassink.nl/nederlands/stromingen/20st...spanje.jpg En maler fra Nederland, som lager noen helt vanvittige surrealistiske bilder. Tenkte med en gang på han når jeg så dette. Truende himmel, stein statuer, en statue som mangler, men man ser månen... eller er det en annen planet?

Noe som jeg mener gjør dette bildet, er skråstillinegen. Du har nok sett noe skrevt og holdt kameraet deretter. Det mener jeg var et riktig valg. Himmelen er truende og full av info, og det er bra. Men synes det blir liksom ikke mer enn det. Hadde ønsket det var mer mening med den, kanskje en retning, eller en gradering? Kanskje et firkantet utsnitt hdde funket bedre?

Mvh AJG
Kristin S.
Fin stemning over dette. Liker kameravinkelen din. Utsnittet er også flott i mine øyne, og synes ikke det er for trangt til høyre. Månen har jo en knall plassering, og sammen med skyene skapes det en mystisk stemning. Deilige gråtoner. Har ikke annet å komme med en at det er godt sett og bra utført:)

Mvh Kristin
Svend Wiig L.
Atle og Kristin!

Atle: Carel Willink, nei han kjenner jeg ikke til!
Takker for linken; hyggelig/inspirerende!:)
Ja, som nevnt tidligere her, ble den skråstilte plasseringen valgt pga månen.
Litt usikker på hva du mener med den siste setningen. Hvordan gjøre himmelen; "mer mening med..."...."retning...gradering"?
Bildet er vel tilnærmet firkantet/kvadratisk!?
Takker for meget hyggelige ord Atle!:)

Kristin: Takker!:)

Mvh Svend
Atle J. G.
Jeg mener at skyene er liksom 'all over the place'. Det likner mer på et forstyrrende giraffeskinns bakgrunn enn at det tilføyer komposisjonen noe. Lys/mørke kontrastene i skyene peker i sine linjer ikke mot noe (sammenlign med linken jeg sendte deg) Det kunne også bare vært en enkel gradering, altså at det var mørkere øverst; ergo det vill opstå trøkk nedover.
Ikke ment som kritikk, mer som en tanke du kan ta videre neste gang.
Mvh AJG
Svend Wiig L.
Hei Atle!

Takker!!
He-he..!
Selvfølgelig er det en kritikk du kommer med, men den er GOD!!
Dette er konstruktiv kritikk som jeg kan like!!

Veldig bra! Ja, nå ser jeg hva du mener!:)

Mvh Svend
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu