Maintain Altitude
Et konseptarbeid basert på fem separate motiver/subjekter. Komplekse og inngående maskingskonstruksjoner og generelle pikselmodifikasjoner med dense tonejusteringer har vært arbeidsmalen i dette prosjektet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_417013} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Lars C.
+1
Dette var et tøft bilde Tor Erik, viktig å ikke se ned, men bare fokusere mot toppen ; )
Likte spesielt den kjølige fargetonen i bilde.
Tor Erik A.

Neimen, halla! :) Takker så varmt for tilbakemelding Lars. Ja, noe nytt fra meg dette her. Som du sier, man må fokusere en vei og det er fremover. Det var noe av tanken også, hvordan lyset som skinner i toppen symboliserer glanspunktet, i mine øyne drømmene og de ambisjonene man ønsker å innfri. Det krever selvoppofrelse å nå dem, og faren for å skue over skulderen å bli gjenforenet med sin fortid er alltid tilstede. I dette arbeidet var tanken å illustrere dette konseptet med kjølige og dunkle fargetoner så vel som dramatikken mht. perspektiv og dybde. Vel, forsøkte å formidle dette ihvertfall og hyggelig at du fikk en konkret idè om hva det hele dreide seg om. ;)
Vibecke H.
+1
Hikk, dette bildet fikk minner fra barndommen til å strømme på. Ingenting er skumlere enn å være så liten, i en uendelig høy stige, med høydeskrekk. Det har du fått skremmende godt frem. Litt vel spennende bilde *S* Imponert ! Mvh Vibecke
Tor Erik A.

Hei Vibecke. Tusen takk for respons. :) Det er et uhyggelig og skremmende scenario du beskriver og absolutt et troverdig et hos små barn. Dramatikken i motivet er sterk likeså idèen bak arbeidet. Har forsøkt å formidle en grufull stemning på en "optimistisk" måte. hihi. Igjen, tusen takk for tilbakemelding.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu