Sand
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-08-22 00:38:48
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger164
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_417469} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Hanne H.

Hvordan ville dette blitt uten blits? Jeg blir ikke helt komfortabel med blitslyset i bildet. Er kanskje litt hardt...
Et ellers bra bilde bed fine linjer i sanden og et godt blikkfang i kråkebolla.

:-)

Hanne H
Ingunn T.

Takk for din kommentar Hanne. Jeg bruker ikke blitz, heller ikke her. Skjønner hva du mener med den glinsende delen oppe til høyre. Det er jo et bilde av våt sand og en kråkebolle, men jeg ser på bilde som halvabstrakt (selv om det ikke er det). Derfor synes jeg at gjenskinnet bidrar positivt i stedet for negtativt, men forstår at du ser det annerledes. Er enig med deg at kråkebolla er hovedattraksjonen her. Setter pris på din kommentar :-)

Mvh Ingunn Teigen
Dirk R.

Hei Ingunn,

jeg liker bildet. kanskje det er litt pirkede men hadde tatt bort på høre siden litt over midten den gule og blå stein, og hadde nederst beskjært sånn at det røde er borte.

uansett det er et fin arbeid/bilde.

hilsen dirk
Ingunn T.

Dirk: takk for din kommentar. Er enig det med den blå og gule i høyre kant, men er ikke helt sikker på kuttet i bund? Har lagt ut en versjon slik du foreslår. Er glad for å høre ditt synspunkt.

Mvh Ingunn Teigen
Dirk R.

Ja Ingunn det synes jeg virker bedre. sånn kunne jeg tenke meg det å henge opp på veggen. veldig bra med bare en fargete "flekk" på bilde.

men alle de "halvabstrakte" bildene ha jo mye med smak å gjøre. For min smak er det nå perfekt i den forstand at det er "halvabstrakt".

hilsen dirk
Tove H.

Enkelt og pent. Liker gjenskinn i våt sand og linjer. Blå kråkebolle har jeg aldri sett, men fin var den. Holder en knapp på v2.
Hilsen Tove
Isidoros P.

Hei Ingunn
Våt sand har en fantastisk farge og det har du også forgivet i bildet ditt.Den blå kråkeblle gjør godt i bildet med å skape kontraster og en høyepunkt for motivet som tiltrekker bilde..Selvelgelig sanden er det som er vakker her med alle de forskelige fargetoner..V2 tror jeg..:)
isidoros
Solvår B.

Hei Ingunn!

Et nydelig abstrakt naturbilde. Jeg synes gjenskinnet gjør bildet spennende sammen med kråkebolla. Herlig å finne de små flotte detaljene i naturen!

: ) Solvår
Avsluttet .

Fin struktur i sanden. Fin kråkebolle som vel nå er fortært?
Jeg har nesten lysst til å mene at jeg ville sett mer i bunnen. Med det mener jeg at det er jo en fin farveklatt det mørke/røde, sammen med kråkebollen, men dette ligger for nær bildekanten.
Om du ikke har mer nede, så er jeg enig med at det skal kuttes bort, slik som i v2.

Så, litt forskjellige meninger om utsnitt. Ellers et pent bilde der minimalismen råder. Et kjekt bilde som nok kan kle en vegg. Nja, ikke hele veggen da:)
mvh arild
Ingunn T.

Solvår og Arild: takk for deres synspunkter :-)

Mvh Ingunn Teigen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu