Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFilmbasert, negativet fotografert med Micro Nikkor
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger254
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_417484} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Håvard F.
Her må man rygge mye unna skjermen for å betrakte. Liker fokuspunktet og at man virkelig må anstrenge seg for å se. En hastig morgen på jernbanestasjonen?! Ser bildet er nogelunde rett i forhold til nettingen... da blir bakgrunnen litt skjev.. Mulig det er best slik, men mulig det også kunne vært en fordel med rett bakgrunn - som er det jeg prøver å fokusere på.. Bare noen tanker rundt bildet.
Alt i alt et bilde som tiltrekker seg oppmerksomheten min, og som er spennende. Bra Roger.
mvh
Håvard
Torild H.
Nettinggjerdet, tema: innestengt eller utestengt fanger oppmerksomheten, gjer at ein av angst og/eller nysjerrighet stopper opp ved biletet, og hendingen bak gjerdet er akkurat passe diffust til at betrakter vert hengande ved biletet. Mennesker på reis, ein kjent situasjon for dei fleste.

Om biletet skulle vore retta opp(heller bitte litt til venstre) tykkjer eg spelar liten rolle her.

Veldig fine toner og toneoverganger her - til å nytast, rett og slett!

Torild
Roger H.
Hei Håvard
Takk for dine betraktninger om bildet og for at du tok deg tid til å rygge unna skjermen for å se.
Takker for synspunktene dine her.

Takk til deg og Torild, for din tolkning av bildet.
Likte det du fikk ut av det.

Takk igjen begge to.
Avsluttet .
Jeg synes det som foregår i bakgrunnen er for langt ute av fokus til at bildet blir noe mere enn et knips av et nettinggjerde. Dermed blir det litt for enkelt for meg. Dersom det hadde vært en synlig handling, form eller historie i bakgrunnen ville bildet nok blitt noe annet og muligens bedre.
Avsluttet .
Ja Roger. Har gjort det samme jeg også. Jeg ble ikke særlig fornøyd med dem. Syntes det så spennende ut der og da, når jeg sto på opptaksplassen.
Jeg synes imidlertid at du har fått dette godt til. Med denne rett på gjerde fungerer det bra for meg. Ikke vanskelig å se konturene av det innenfor gjerde heller. Konduktøren, personene, tror det er en barnevogn, og togsettet med vinduene.

Vel, om jeg liker det jeg ser, tror jeg nok ikke at det er et bilde som vil bli husket særlig lenge. Til det er det litt kjedelig og anonymt.

mvh arild
Roger H.
Hei Tommy
Takk for konstruktiv kritikk, tar det til etterretning.

Hei Arild
Takk for at du fikk noe ut av bildet.
Rune Edvin H.
Hei. Etter å ha gått litt unna, litt nærmere og litt unna igjen ser jeg at bildet funker best på avstand. Er uansett litt i retning av Tommy sin mening om bildet, altså at dybdeskarpheten skulle vært litt større slik at jeg kunne få en historie av det.
Rune
Roger H.
Rune.: Takk for din mening og innspill.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu