Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger385
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_417690} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
A beautiful image.
Atle J. G.
Fantasisk sommerregn. Warm glød. Fin fart i bilde.
Likte godt at du har fått fram de største kontrastene i syklisten. Kunne kanskje ha blitt gjort litt ekstra i etterarbeid. Veikanten til høyere i bildet kan på samme måte dempes til noe lysere. Og noe av bremselyktene samt reklameskiltene har kanskje blitt litt vell rød?
Mvh AJG
Avsluttet .
Flott levert Anna.

God stemning og dybde i bildet. Ville først foreslå motivet i Sort hvitt, men så ser jeg at du også har fått med deg regnbuen i dette motivet, da ville valget blitt forkært.
Kanskje en liten kutt i bunn til kummelokket ved brostenen.

Flott levert.
Anna v.
Ja, bildene kan oppstå plutselig når været skifter raskt!

Takk for kommentarene og forslagene deres!

Høylyskonturen langs syklisten har jeg forsterket en liten aning. Veikanten t. h. ser jeg kan dempes litt.
Er litt mer usikker på om jeg vil dempe det røde i bremselys/reklameskilt. Synes at det tette regnet lager et "filter" som man ser fasader og trafikk gjennom, synes det tar brodden av det mest aggressive røde, og gjør at jeg til og med liker det rotete butikkvinduet Et slags samlende og mildgjørende værslør, men jeg prøver kanskje, og legger inn en versjon to.
Prøvde ikke s/hv, men har lyst å gjøre det, bare for å se (og glemme regnbuen!) Ja, jeg tror også det hadde vært riktig å kutte tettere mot kumlokken. Når jeg beskar så ville jeg ha med den langsgående sprekken i asfalten nede, men jeg ser nå at det blir strammere å droppe den og bare bruke kumlokken.
Fred S.
Synes dette ganske enkelt er et herlig bilde.Regnet faller som mildt sommerregn, takket være den gjennomgående varme fargen og gløden i bildet.
Jeg funderte også litt på de to kummlokkene, og fant en stund ut at ett hadde vært nok, men har gått bort fra den tanken. Vil ha begge to, ser ingen grunn til å kutte noe her.
Fint med buene: Svingen som både kroppsholdning og vannsprut avslører at syklisten gjør her, gjentaes i buen på fortauet i nedre høyre kant.

vh fred
Gunnar John C.
Flott, energisk gjengivelse av syklisten, spruten fra dekkene, krengningen - bare knær og småsko... en fin kontrast mot den sedat motoriserte mopedisten med blinklys og vindskjerm, til høyre.

Min kompliment for å gripe dette øyeblikket - her hadde du liten tid til å tenke komposisjon!

Vennlig hilsen,
Gunnar
Avsluttet .
Veldig bra dette.

New York? =) kunne ha sett det i BW? Likte dette veldig godt jeg. Fart, balanse i fargene..regnbua..Flott etter min mening

Mvh

wilko
Eli R.
Et alternativ her i øyblikket kunne vært å panorere med en lengre lukkertid får å få regnet som striper i bildet.
Sola kommer veldig imot og jeg lurer på om du har brukt solblender, og om kanskje et filter kunne hjulpet, men dette vet jeg ikke nok om, og det er jo ingen av de mer erfarne som har kommentert det. :-)
Men sola i mot så liker jeg å undereksponere for å redusere utbrente felter men da blir jo også personene mer som siluetter.
- Eli
Anna v.
Takk også til Wilko og Eli for synspunkter.
New York? Nei, det er ikke mer eksotisk enn Oslo, Grønland!
Ja, å panorere med hadde kunnet gi et helt annet bilde. Det kunne ha blitt fint, og hadde gjort sykelen mer sentral, men jeg liker også å ha med noe av bymiljøet. Hadde ikke mye tid å tenke på. Været kom på et par minutter og sykelen enda raskere. Hadde ikke med solblender.
De utbrendte delene i asfalten er kanskje på grensen, men samtidig tenker jeg at det er slik det kan oppleves å stå i sterkt og lavt motlys med våt asfalt femfor seg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu