Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger452
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_417800} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Dette er så enkelt at det nesten blir for lite,men det holdet akuratt.Jeg liker jo sånne bilder så det treffer meg med roen og freden sin.Fargetonene og overgangen mellom vannet og himmelen er nydelig og det som jeg også syns hever bildet er at vi såvidt skimter steinene i bunnen.
Joda,jeg syns godt om dette.
Tone
Kristin S.
Det er enkelt, men jeg synes overhode ikke det blir for enkelt. En deilig ro over dette. Toner, midstilingen og kvadratet forsterker stemningen.
Linjene der bak skaper dybde. At man skimter bunnen i forgrunnen er også positivt, det gjør at dette ikke blir for sterilt, og jeg får en følelse av tilstedeværelse. Hærlig Ivar!:)

Mvh Kristin
Avsluttet .
At motivet gradvis toner ut bakover via sarte fargetoner fra bunnen i front til nesten ingen ting gjør dette bildet så severdig. At staken/bøyen, eller hva det er for noe, utgjør en slags "referanse" i det hele er avgjørende for det gode resultatet. Et godt eksempel på at det enkle ofte er det beste.
Hans Christian G.
jeg liker dette veldig godt og må si meg enig med det som allerede er skrevet om dette bildet. jeg tror også bildet kunne blitt fint om bildet hadde vært klarere og vi hadde sett mer av bunnen, men da måtte komposisjonen forandres noe og bildet hadde fått et helt annet uttrykk. Et veldig bra bildet Ivar!!!!!
Thomas R.
Javisst, det er noen lekre fargetoner og graderinger her. Dette er helt sikkert ett bilde som egner seg for det store formatene. Enkel komposisjon og en perfekt speiling gir ett helt tydelig referansepunkt, samtidig som man kan svømme rundt i graderinger og fargetoner, eller bare slappe av mens man betrakter stokken i senter. En fin opplevelse.
John H.
Hei
Nydelig toneomfang og minimalistisk ro over dette. Midtstillingen fungerer fint her. Selv om tåka ligger som ett slør har bildet dybde. Først og fremst skyldes det at du har fått med steinene på bunnen i strandsonen.
John
Fred S.
Så enkelt, rent og midtstilt at det er på grensen til å bli litt kjedelig. Vakkert er det uansett, og de delikate blågrønne nyansene i både vann og himmel er lekre.
Lurer på om et lavere standpunkt der en får løftet staken litt høyere over horisontlinjen ville ha vært en fordel, men da hadde en kanskje mistet "kontakten" med steinene på bunnen.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu