Bildet inngår i albumet Turist -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger324
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_418161} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Torbjørn V.
Artig bilde. God kontrast mellom stolene og granitten. Tatt i rette øyeblikk. Kunne en beskjæring i toppen vært med på å gi et inntrykk av at det ikke blir tomt for stoler...? Ville det blitt bedre? Aner ikke, men kanskje det er en brukbar ide?

Mvh Toby
Marius N.
Måtte le litt her, jobber fortiden med et teaterstykke med like mange sorte stoler. Liker komposisjonen men er enig med Toby ang. kutt øverst. Ser en annen type struktur i gulvet øverst i hyøre hjørne, tror jeg ville kuttet bort det.
Dama i sort og hvit (veldig sort i huden da) ser ut til å prøve å få en slags orden på stolene.
mvh Marius
Hans Christian G.
jeg synes dette er et fint bilde og liker bildet som det er. de forksjellige strukturene i gulvet gjør at bildet ikke blir kjedelig i lengden, vi har noe annet å se på en stolene.
Avsluttet .
Ser bare at damen er i ferd med å flytte stoler jeg, og at hun har mange igjen, at solen står høyt på himmelen og kaster lite skygge. Kanskje derfor damen er så mørk i huden av all solen. Hun har gjort et forsøk på å stable, men ga det opp i varmen, lettere oppgitt sleper hun dem etter seg med en høy skrapende lyd mot den fine gulvstrukturen og sier fck.., må flytte de fck.. stolene enda en gang. Et beskrivende utsnitt fra virkligheten.
Erik J.
Du er kjempegod på "hverdagssituasjoner", dette er nok et bevis på det. Skygger og lyse og mørke felt som for meg er hovedsaken, gir bildet et klassisk preg.
Fred S.
Gode, sterke kontraster; svarte stoler mot gråhvitt gulv, svaien i strolryggene gjenspeiles i buete linjer i gulvet. Greit nok det, men det jeg mest lurer på er hva som har foregått her; ser ut som stolene er vendt mot hverandre i grupper, men ingen bord finnes. Småpussig, litt interessant, men ikke spennende nok for meg denne gangen.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu