Sjaman
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon EF 17-40mm F4.0L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger355
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_418434} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
David L.
Amazonas? Satt på dekorasjon pga turister eller?
Yngve Sem P.
David, ja og tja. :)
Liv F. D.
Herlig fanget av en glad kar med fjærpynten på plass. Fine fargekontraster. Flott fortellende bilde .
mvh
Liv ")
Håvard F.
Dette så ut som en skikkelig "luring". Flotte farger og "rett på portrett". Funker veldig godt her. Liker at du har fått med litt miljø i bakgrunnen, og gutten som står i døråpningen.
Liker også ditt brennviddevalg her. Ser ut som du har brukt ganske "vid vinkel". Liker at hodepryden har kommet nærmest linsa og at den tar mye plass i bildet. Flott!!
mvh
Håvard
Tove H.
Ser utkledd ut - neppe ekte vare. Luringblikk.
Liker kompen, og dybden innover mot gutten i døråpningen er bra. Fargesterkt og fint lys .Liker lysstripene som kommer inn mellom glipene i plankeveggen.
Utsnittet - der ville jeg kuttet mer i venstre kant - eller tatt med hele fjærpynten - slik det er nå irriterer det iallefall mitt blikk.
Artig med hodepynten som får mye plass.
Hilsen Tove
Fred S.
Klart du er fanget i en liten turistfelle har, men hvem kan vel motså fristelsen til å knipse en slik fargerik kar. OK turist-etnografi.

vh fred
Yngve Sem P.
Takk for tilbakemeldinger ! Kanskje noen opplysninger om denne medisinmannen gjør seg her. :) Jovisst har denne karen kledd seg opp i anledning mitt, og et par andres, besøk. Men han mottar visstnok ikke besøk av turister særlig oftere enn et par ganger i måneden, og ER sjaman i en liten landsby noen timer med båt inn i Amazonasbassenget i Ecuador. Med tilgang til verdens største naturlige apotek skal han ha kurert folk for leukemi og lammelser bla. Jeg snakket med en, for meg, pålitelig kar som hadde bevitnet det sistnevnte. Så får man tro det man vil. :)

På bildet er han ikledd en habitt som knytter ham til sin stamme, og med effekter som skal gi ham den riktige energien. Papegøye-fjær, jaguar-tenner og ansiktsmalingen skal i kombinasjon med hallusinogene stoffer hjelpe ham å lokalisere og helbrede sykdommene hos pasientene. Mange grunner til skepsis her, selvsagt, men sjamanisme har blitt praktisert titusener av år tilbake i tid.

Er enig i at hodepryden ikke burde tangere bildekanten, men jeg har ikke mer å gå på der. Det er barnebarnet til denne 70-åringen (sånn ca.) som står på vent i bakgrunnen.
Turistfelle ? Tja, en liten en, kanskje. Han fikk ingen penger av meg for besøket, og ba heller ikke om det. Igjen, takk for interessen !!
Fred S.
Da tar jeg mer enn gjerne tilbake det med "turistfelle", det du beskriver her høres ut som en sjelden og særegen opplevelse forbeholdt få.

vh fred
David L.
Jeg spurte om "turist dekorasjon" siden jeg synes bilde har veldig bra komposisjon og er tatt fra en kreativt vinkel (kanskje han var så liten så det var naturlig posisjon?) og hvis dette var ikke tatt som en "zoo" foto, gir det bilde enda mer.. Men det er for min del, mange også sier at hvordan bilde var tatt (zoo vs natur) spiller ikke noe rolle..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu