Hamer i Turmi
Omo Valley, Etiopia.
Bildet inngår i albumet Etiopia -
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikkon 17-55 2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_418717} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Jan H.
Et flott dokumentar bilde Magnus. Liker de rustne bølgeblikk platene mot den rødbrune huden. Uttrykket i øynene og ansiktet forteller en historie. Arrene i huden, håret, smykkene og lærreima rundt halsen er med på å forsterke inntrykket. De fargerike perlene er med på å gi en fin kontrast til de rødbrune fargene. Fin komposisjon, men jeg tror jeg ville ha vurdert å beskjære det noe for å forsterke eller fremheve personen. Det er så mange fine detaljer her at de fortjener å komme enda mere frem.
Morten M.
Et meget, MEGET bra fotografi. utrolig bra levert... det du får fortalt her er i toppen.. Dette er et National Geographic blinkskudd!! utrolig bra!!
Atle J. G.
Enig med de andre to over. Dybdeskarpheten er akkurat passe, slik at den fremhever mest mulig detlajer på personen uten å få hele bilde skarp. Bakgrunnen er vell valgt: det lille det ser ut til å helle mot venstre gir balanse med hodet som henger mot høyere. Bra!
Muligens et bittelite kutt i toppen, slik at rommet over hodet halveres?
Mvh AJG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu