Utstyr
  • Canon Rebel XT (350D)
  • Sigma 17-70mm, f2.8-4.5 DC Macro Canon
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger282
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_420314} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ole A. V.
Finfin komposisjon, virkningsfullt at skyspissen peker ned mot personen. Presentasjonen fungerer bra, den kontrastrike tonaliteten og skarpheten gir et litt hardt og metallisk preg som sammen med kroppsstillingen til personen gjør bildet litt dystert og jeg får følelsen av at personen bedriver lyssky og utrivelige aktiviteter.
ketil g.
Virkelig fin og dristig komposisjon. Få elementer som står godt opp mot hverandre. Lys og skyggepartiene er også presset maksimalt og dette skaper dramatikk i bildet. Det eneste jeg har å utsette er "motlyset" rundt personen på bildet.
Det tar for mye av min oppmerksomhet. Kanskje dempet det litt. (Småpirk)

Flott

ketil
Svend Wiig L.
Hei Yngve!

Jeg hadde et bilde som lignet svært på dette, i dag og "var på" vei til å legge det ut!:)

Mao: Ja, jeg kan like mye av dette!
Kontrastene, den diagonale skyen i bildet der "spissen" er rettet mot personen!
Uten stråene....intet et riktig så godt bilde.
"Haloen"-lyset rundt personen, føler jeg gir en stemning som kan diskutures til det positive!
(En kollega med kamera i høyrehånden!??)

Du har plassert vedkommende noe for trangt i gjørnet. Det kler et motiv ofte men synes noe luft som her blir mer riktig pga den flotte, domminerende skyen.
Ville også sett bildet der både person og de flotte/viktige stråene....var mindre oppskarpet eller si det på en annen måte; mer diffuse.

Vel, et bilde som jeg virkelig liker men som jeg personlig ....ville gjort noe "mer med":)

Mvh Svend


Fred S.
Her deler jeg oppfatningen til ikke minst SWL, og summerer vel bare opp synspunkter fra andre: For meg faller det naturlig å flytte karen et par cm til høyre, "glorien " rundt han forstyrrer, og egentlig synes jeg også at alle stråene forstyrrer litt. Ville ideelt sett m.a hatt en "ren" bakkelinje, og gjerne sett en halvcentimeter mer av den. Da hadde det hele stemt veldig bra for meg, for jeg har stor sans for dette bildet. Skyene er jo der , men er ikke lette å bruke til noe mer "fornuftig" enn ren staffasje, men her blir det en slags "metafysisk" forbindelse mellom person og sky, for å si det litt pompøst...

vh fred
Bjørnar P.
Dristig komposisjon,men jeg synes den fungerer. Kontrasten mellom den sorte mannen og den hvite skyen er visuelt interessant, men gir også tolkningsmuligheter mht fortellinga.
At himmelen er sort gir bildet et tilnærmet grafisk uttrykk, som jeg synes fungerer godt.
Føler at skyene og mannen har en forbindelse, selv om den ikke er opplagt her. Min første assosiasjon var til flammeslukere...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu