Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger298
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_420857} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Svend Wiig L.
Hei Stig Børre!

Tunge truende skyer men i horisonten er det lys!
Godt siluettbilde der menneskene er "på vei!"
Menneske i "tårnet" kaller dem inn!

Skulle gjerne sett en av dem med hendene i været.....siluett for å utrykke mer glede....kanskje ikke!?

Vajeren? bidrar positivt!
Fargetonene er godt gjennomført!

Mvh Svend
Ivar B.
Linjemessig pent oppbygd med linjer i vifteform fra berg med mennesker til overgangen mellom lys og mørk himmel, samt vajeren i lufta. Fine toner. Er nesten noe dommedagsfølelse over dette godt hjulpet av lyset. Ser ut som en klok mann oppe i tårnet, da folk strømmer til for gode råd ser jeg. Ser da også ut til at han har god bredbåndskabel rett til himmels:-)Mvh Ivar.
Fred S.
Tøft ! Jeg tar risken på å gjette at dette er arrangert, at det kreative hodet ditt så ledningen som gikk rett opp til "høyere makter", og samlet en tilbedende menighet foran predikeren på "prekestolen". Silhuett-valget og en tung og mørk himmel forsterker det "religiøse" innholdet.
Morosamt...

vh fred
Bjørnar P.
Godt komponert (og arrangert?)
Dersom du faktisk tilfeldigvis kom over noen som gikk duknakket til noe som ser ut som et fyrtårn for å bli tatt imot av noe som ser ut som en prest på en prekestol, må du ha vært usedvanlig heldig!
Linje direkte til høyere makter fra fyrtårnet gjør symbolikken anda tydeligere. Jehovas vitner har jo et blad som heter "Vakttårnet"... Er sammenhengen tilfeldig?
Effektfull bruk av truende skyer og en mer optimistisk og lovende klar himmel nederst.
Stig Børre E.
Takker for tilbakemeldinger. Bildet er ikke regisert - rent snapshot. Har overhodet ikke tenkt på de assosiasjonene som er nevnt her, men jeg ser jo det nå. Morsomt at det kan skape slike assosiasjoner. Takk igjen for kreative og gjennomtenkte tilbakemeldinger!

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu