Stolthet
En stolt lama i utkanten av Arequipa tidlig en augustmorgen. Alpakkaen er nyttedyret med mer ull og mer kjøtt. Lama derimot den er litt mer kongelig.
Jeg liker veldig godt fargene. Fin morgensol. Den hvite ullen og den blå bakgrunnen med passer fint. Komposisjonen er nok derimot kanskje litt kjedelig, kunne godt vært jobbet mer med, men kjekt å høre hva du tenker..
Bildet inngår i albumet Dyr i Peru -
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Canon EF 200 mm f/2,8L
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_420867} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .
Vinkelen var utrolig flott synes jeg. Men så er jeg nesten 2m høy, så er alltid fascinert over det som skjer 0 - 1 m.o.h.

Eneste kjipe er at det første som møter meg er ræva til dyret som er omtrent midt i bildet. Neste gang: Mer luft mellom kant og ansikt, mindre luft bak til avgasser..
Andreas B.
Takk skal du ha Jon Arne!

Jeg er helt enig med deg når det gjelder nærheten. Synes også selv at dyret i liten grad blir satt inn i sin sammenheng, så skal se etter bedre situasjoner. Jeg synes nemlig at dyret er fascinerende!
Magne S.
Hei Andreas! Liker perspektivet og lyset, men synes plasseringen av dyret ikke er helt optimal. Blir for trangt på høyre hånd. I tillegg skulle jeg ønske at det venstre øyet kom bedre fram. Når det er sagt, så er jeg helt enig i at lamaene er fasinerende dyr. Var i Peru for noen år siden, så jeg har ingen problemer med å se for meg miljøet rundt.
Andreas B.
Hei Magne!

Takk for tilbakemelding. Når jeg ser på dette bildet blir jeg faktisk litt trist med tanken på at jeg ikke fikk mer ut av det. Det var tidelig om morgenen og derfor fremdeles ikke for skarpt lys, så jeg er enig med deg at lyset er bra, men det er mye er som kunne vært bedre. Som du sier er bildet litt trangt, og jeg savner selv litt mer miljø rundt. Det står liksom ikke i noen sammenheng. Jeg har heldigvis mange sjanser enda til å få til noen bidre lamabilder!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu