Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger481
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_421013} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Carsten S.
Kanskje vi se et selvportrett begge veier? Vi se selve mannen, men vi se også hvordan det ser ut inne i hodet. Trist, syk kanskje, utbrennt. At en øye mangeler og at hodet er 'åpen' (på en måte) kunne underbygge denne intrykk.
Ansiktsutrykk er i hvertfall speilet av kvaliteten (eller efektene) i bildet.

Eller kanskje er det et protestbilde?

Håper i hvertfall at dette bilde ikke gjenspeiler din virkelige sinstemning.
Fred S.
Du kjører fram gjennom strålefryd, ser jeg, og ligner på en mellomting av Otto Jespersen og et typisk lettoppløst hode malt av Håkon Gullvåg.
De liquifiserte fingrene legger jeg også merke til, men akkurat dem kunne jeg ha tenkt meg å være foruten.
Vet ikke om det skal oppfattes som dystert, for det gjør egentlig ikke jeg. Men det kan jo være fargene, er ikke vant med å se bildene dine i farger, og tar det som et tegn på at du var i lystig lune da du la ut bildet.
Egentlig liker jeg det; botsett fra fingrene da, og så mye mer fornuftig enn det tror jeg ikke jeg kan komme på.

vh fred

vh fred
Avsluttet .
Fingrene er det første som fanger blikket. Skremmende illustrasjon av en "figur" som kan passe inn i mange sammenhenger av det mer utrivelige slaget slik jeg oppfatter det. (ikke personlig ment siden det er et selvportrett) En interessant framstilling.
Dag T.
Stilig skummelt, jeg skjønner Carstens assosiasjon godt. St Peter i det du blir avvist?
Ivan H.
Hei,

Synes dette er et spennende og annerledes bilde (selvportrett). Første tanken jeg fikk var at jeg ser på deg gjennom en gullfiskbolle. Eller kanskje jeg er gullfisken. Dette pga forvrengingene i lyset, eller bølgene om du vil.

Det at man ikke ser ansiktet her, er veldig essensiellt. Dette skaper mystikk. Ansiktsuttrykket viser meg en autoritær personlighet, kanskje også måten hendene er lagt på.

Likte dette, mye pga det udefinerbare.

Mvh
Ivan
Espen A. I.
Liker dette. Udefinerbart. Embetsportrett med anonymisering har jeg ikke sett før. Synes dette gjør seg godt som profilbilde også.

E.
S. N.
Dette er et fascinerende og bra (selv-)portrett, Hans Jacob. Er det slik den avbildete se seg selv, eller er det slik vi ser ham, eller er det slik han ser verden ;) Det er noe med den bleke huden på hendene, den andektige posituren og dressen som gir meg assosasjoner til Lucky Lukes begravelsesagenter, og det setter på sett og vis litt av stemninga for meg. Fargeskalaen, anonymiseringen, og strukturen er herlig. Silje
Hans Jacob H.
Tusen takk for kommentarene!
Det skal ikke stikkes under en stol at vedkommende på bildet av og til kan ha et noe tåkete bilde av omgivelsene, og også muligens oppfattes en smule uklar, av de samme omgivelsene. Men at det skulle være en autoritær og utilnærmelig maktperson som trer fram her, benektes på det sterkeste. (Selv om det innrømmes at det faktisk kan se slik ut på dette bildet.) :)
Man gjør ellers oppmerksom på at ingen kommentar eller assosiasjon tas personlig opp, tvert imot blir det tatt meget vel imot. :)
Roger H.
Et portrett av klasse sånn som jeg ser det. Litt Francis Bacon aktig og full av kreative "feil".
Et bilde som jeg har sansen for.
Svend Wiig L.
Hei Hans-Jacob!

He-he! Litt, endel surealisme og en posjon selvironi!:)
Det som først falt meg inn her er/var OJ, (Otto Jespersen) som taler mot folket i sin kjente stil!:)

Slike selvportretter har jeg vansker med noe konstruktivt men et bilde jeg kan like bedre og bedre fordi det er så "hinsides" alt annet!

Bra!!:)

Mvh Svend
Hans Jacob H.
Takk for fine assosiasjoner, Roger og Svend.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu