Fungerer dette? Burde det vært tightere? Mindre DOF? Eller er det bare kjedelig?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-09-22 12:43:19
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger439
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_422319} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Bjørnar P.
En hverdagslig situasjon hvor det ikke skjer så mye. Det er viktig å ta bilder av tilsynelatende ordinære ting også, men jeg skulle gjerne sett en klarer fortelling, ev. noe som ga rom for tolkning. For meg blir dette litt for innholdsløst til at jeg klarer å bli engasjert, men teknisk er det ikke noe å si på resultatet. Dersom jeg kjente dama som krysser veien eller bilisten kunne bildet ha fungert mye bedre. Kanskje forutsetter bildet bakgrunnsinformasjon du har, men som vi andre mangler?
Roger H.
En hverdagshistorie, damen stopper bilen med en hånd i været. Den stopper nok alikevel.
Et ordinært bilde, men jeg liker det jeg ser her.
Håvard F.
Enig med Roger her Thorbjørn. En ganske vanlig "historie" som man kan se ofte. Allikevel liker jeg bildet. Det viser takknemmlighet og høflighet fra den eldre damen når bilisten stopper som han skal. Det er hyggelig å være både bilist eller fotgjenger når slike gester foretaes.
Et bilde som sier mye om høflighet, og om eldre generasjoner som kanskje hadde en annen oppdragelse enn de yngre i dag.... Hvis man hadde ført statestikk på en slik situasjon som du har knipset her, så er jeg ganske sikker på at den eldre garde viser mer høflighet.... Kanskje jeg tar feil?! Eller kanskje ikke.... ;)

Noen tanker rundt bildet ditt.. Flott bilde.
mvh
Håvard
Avsluttet .
Krystallklar fortelling dette. Så mye tydeligere innhold kan det vel ikke få blitt. Hverdagslig, helt vanlig og litt kjedelig situasjon kanskje, men mye rom for tolkninger også hvis en vil.
Synes Håvard F har en fin versjon av innholdet her.
Roy Helge R.
Om vi spoler verden 100 år fram i tid så vil dette bildet antakelig være det eneste som vil bli skjenket en tanke fremdeles av alle bildene som er lagt ut denne uka. Ikke for kunsteriske meritter, men fordi det forteller det om verden rundt oss som vi i vår travle nåtid ikke lenger ser - fordi det er for vanlig.

Jeg har filosofert litt over dette i den seinere tida, og jeg tror vi svært ofte glemmer og kanskje til og med forsøker å skjule dette "vanlige" fra bildene våre - og jeg tror ofte bildene blir fattigere av det.

Avsluttet .
Så sant Roy Helge Rasmussen
Torbjørn V.
Hei. Tusen takk for alle tilbakemeldinger. Mye interessant å lese her.

Håvard: Jeg vil ikke ødelegge magien for deg;-), men dette var mer et bryskt 'pass deg, for her kommer jeg - så du har bare med å bremse ned, jeg stopper ikke'...hun gikk målrettet og raskt ut i veien med hevet hånd. Han hadde nok stoppet likevel;-) Men jeg er enig i poenget ditt. Det er mange generasjoner som har mistet mye av den 'kollektive'(?) høfligheten...individualismen har på mange måter tatt over - så nå er 'vi' bare høflige så sant 'vi' kan tjene på det...noe verdifullt har gått tapt på veien.

Roy Helge: Takk;-) Hyggelig å høre antakelser om at bildene mine vil leve videre om 100 år;-) Får håpe det slår til. Jeg tar mye 'kjedelige' bilder - foreløpig har jeg bilder fra Stavanger de siste 8 årene...om 32 år har jeg forhåpentligvis de siste 40 årene...

Mvh Toby
Thorbjørn R.
Jeg synes dette funker som bare det. Som nevnt over en hverdagsskildring - men jeg synes du får fram en nerve som gjør at jeg stopper opp. I tillegg teknisk bra presentert. Jeg liker også kumlokket fint plassert i forgrunnen.

Mvh Thorbjørn
Torbjørn V.
Tack så mycket;-)
Eli R.
Den "kule" ungdommelige og bestemte måten hun vinker på gjør dette bildet for meg. Bra at hånden går fri av siluetten. Jeg tror også dette er et bilde som kan få mer verdi med åra, når både bilmodeller og rullatorer er modernisert.
- Eli
Torbjørn V.
Takk til deg også, Eli;-)
Svend Wiig L.
Hei Torbjørn!

Enten så "senser" en bildet/historien, begge deler eller ingen ting...i bildet!!

Et fantastisk illusjon/kommunikasjon mellom to mennesker! Vi er der alle sammen, der eller da!!

Har vel sakt det meste men den aldrende kvinnen.....med rulatot....nonverbalt forteller så mye med sin hø. hånd/fingre osv..!

Miljøet!

Jeg synes dette ble/er et glimrende foto når det gjelder kroppsspråk!!

Bra!

Mvh Svend
Svend Wiig L.
...og enda mer kan jeg fortelle!!
Det blir bedre og bedre.....
Marit O.
Jeg syntes det funker knall bra,hun vifter høyt i være med armen,for og gi et singnal på her kommer jeg,et godt og fortellend bilde.Er veldig mange eldre persjoner som syntes det er fryktelig skummelt og er usikre på og gå over overgansfelte!
Her gir hun et klart og tydelig signal til bilisten
Torbjørn!

Mvh Marit
Torbjørn V.
Takk til dere to også. Kjekt når ens egne bilder treffer andre.

Mvh Toby
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu