Artemis
tja..
Bildet inngår i albumet flatcoated retriever -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_422572} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Anne U.

Kjempefint hundebilde, herlig action, fint lys og gode farger, skarpt og fint der det skal være, og flott med det duse rundt. Mvh Anne
Avsluttet .

Enig med Anne med alt bortsett fra det duse rundt. Jeg skulle ønske at vi hadde sett hele hunden uten de duse stråene i forgrunnen. For meg virker det forstyrrende, men det er min mening. Du kunne kanskje ha beskåret det litt øverst? Ellers ypperlig bilde med tanke på skarphet, komposisjon og action!
Terje M.

Flott actionbilde. Fint at detaljene i den sorte pelsen kom fram. Fine farger. Likte den duse delen nederst i bildet. Fin dus bakkgrunn også, samt fin kontrastfarge til hunden.

Mvh
TerjeM
Ann-Olaug T.

Hei!

Takker for kritikkane og at det gir synspunkt på bilde, det er eg ute etter:)

Personlig kunne eg tenkt meg litt mindre strå i forkant, som det duse kjem av, men i den frie naturen, så er det strå overalt, slik er det berre:)

Mvh Ann-Olaug
Ann Kristin S.

Enig med deg i at stråene foran ikke burde vært der, men resten er flott.Flott skarphet på hodet der hunden har skikkelig ulveblikk - er nok tennt på oppgaven sin. Dus fin bakgrunn.
Flott actionbilde.
Mvh Ann Kristin
Ann-Olaug T.

Takk for kommentar:) Ja, går ein ned på hundens nivå så blir det slik, strå og tuer overalt:)

Her er det jobb som gjelder, og då er nokk maska litt stiv, lyset, kveldssola i auga forsterkar nokk litt uttrykket men rå fart er her.
Mvh Ann-Olaug
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu