Forlatt 2
Fra et nedlagt psykiatrisk sykehus
Fotograf
Utstyr
  • D700
  • Nikon 24-70, f2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_422928} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Liv F. D.

Sterkt! Dette gav meg grøsninger. Tenke seg til hvordan syke mennesker ble behandlet i "gamle dager" buret sammen i store saler med gitter foran viduene. Grøss! Godt at verden har kommet videre.
Ang bildet så har det veldig gode kontraster der forfallet kommer veldig godt frem i fint lys. Litt usikker på rullestolen, men den passet jo absolutt i fargene.

mvh
Liv ")
Ulf R.

Takk Liv, for dine kommentarer!
Ulf R.

Takk Liv, for dine kommentarer!
Thomas K.
+1
Oi,dette var bra!! Noe av det beste jeg har sett på lenge. Lys- og fargemetning er bortimot perfekt etter min smak, og det hele kunne vært en filmkulisse i en grøsser. Fin komposisjon og beskjæring. Jeg antar at lyssettingen her ikke utelukkende er "naturlig" men, men uansett er lyset et studie i seg selv. Rullestolen utgjør et helt naturlig element i bildet. Tøft!
Kristin Aafløy O.

Hele huset virker som en slags kunstinstallasjon. Fantastiske vegger. Liker disse bildene veldig godt. Men hvor er dette?
Alexander N.

Jeg kan høre det knirker i dører og ganger da jeg ser dette bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu