- Brudefrakt-
Bildet inngår i albumet ~ Diverse bryllaupsbilde ~ -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-09-20 03:38:57
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Canon EFS 17-55 mm f/2,8 IS USM
  • Brennvidde17mmmm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • AnnetISO 100
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger247
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_423038} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Cathrine L.

Hehe håper veret av bra og tralla nyvaska. Stillig brudefrakt. Har sans for sånt litt utenom det vanlige. Eksponeringa er topp. Litt usikker på beskjæringa. Første tanke var at jeg ville ha kutta bort paraplyen og handa, men kanskje den skal få lov til å være med? Usikker. Har du bilde av heile opptrinnet uten beskjæring? Hadde vært morsomt å sett:-)
Ha ei fin helg
Mvh Cathrine
Avsluttet .

Hei Tone!
Det så litt ubekvemt ut men det er vel slike opplevelser man husker for livet vil jeg tro!!

Fargene og skarpheten i bildet er meget bra, så er kontrasten også. Det tekniske er vel ivaretatt. Mulig at hele den siste boksen burde vært med? Kreativt påfunn!

Ha fortsatt en god lørdagskveld!
Mvh Jan Roar
Tone A.

Takk for kommentarar
Cathrine:Ja dette var ikkje noko vanleg bryllupsbil.Det er ein motorsykkel med ein tilhenger på. Brudgommen kjørte motorsykkelen og bruden sat med paraply i vogna,for å verna seg både mot den kalde vinden og litt regn. Eg har bilde av sjølve bryllupsfrakten men det står så mange folk rundt og bilar. Det var heller alle føttene,boksane og brudekjolen som eg såg som motiv her.
Forslaget om å kutta bort handa forstår eg, pga at eg tenkte same tanken.
Men då forsvinn noko av vogna, difor tok eg dette utsnittet.
Jan Roar: Ja dette er ei oppleveing for livet. Heldigvis var brudetransporten berre over vegen til parkeringsplassen. Den siste boksen skulle så absolutt ha vore med, men eg fekk så kort tid til fotograferinga så det gjekk litt for fort.
Helsing Tone
Cathrine L.

Ja det er slik det er å fotografere i en bryllupsfest:-) Perlemotiva er der, men det er nesten alltid urolige element i nærheten som uroer bilde-heldigvis egentligt for det er brudeparet om skal være i fokus og da med glade mennesker rundt seg. Å be dei gå litt til siden så vi kan få blinkskuddet vårt kan vi liksom ikke gjøre, men har hehe ønsket det noen ganger:-)Uansett bilde ditt er absolutt et bilde jeg hadde hatt gleden av å ha i min bryllupsalbum. Et situasjonsbilde, ikke et A4 bilde noe jeg som sagt liker.
Mvh Cathrine
Inge S.

Hei.
:-) et knallfint motiv. Rent og pent.

Mvh Inge
Avsluttet .

hehe, dette var originalt. Og så oppi en trehjuler med den velkjente grønne trekassa. På 50-60 tallet var det utrolig mange av disse motorsyklene som fraktet varer rundt i Sandnes sentrum. Og, det gikk ganske så fort og uvettig kjøring det meste av dagen.
På to hjul i gatekryssene, det var tøft. Tror nok det var en kamp om hvem som var best.

Og, for et vanvittig herlig bilde av brudetransport, har ikke sett på maken. Med brudekjole og hæla i været, hehee, tror nok det var mang og en som fikk seg en god latter her.

Ustyrtelig morsom vri, og det må jo bli v1, hvor noe av tralla vises med hjul også.

Jaja, de fleste foretrekker en gammel amerikaner eller limmo, men her har de virkelig slått på stortromma og tatt ibruk denne flotte motorsykkelen, som var et gildt minne for meg å se igjen.
Bra jobba Tone.

mvh arild
Håvard F.

Flott stemning i bildet. Her er det tilskuere til brudetransporten. Tror jeg hadde kutta rett under skjørtekanten på tilskuerne. Ellers meget bra i V2 :)
Bra bilde Tone.
mvh
Håvard
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Tone.

Ja det var litt av ei brurafrakt; tålte den flotte kjolen hennar den frakta eller?
Eit artig og interessant bilde, der eg syns #1 viser meir av sjølve farkosten, som eg gjerne ville sett litt meir av i #1; men #2 var meir emkel i bildekomposisjonen.
Morsomt bilde:-)

Mvh Inger Anne
Ann T.

He,he Tone, dette var et anderledes og fint brudebilde. Bra fanget på øyeblikket. Tror at V1 viser mer av situasjonen med været som ikke alltid er som man kunne ønsker seg på en bryllups dag. Et bilde brudeparet kommer sikkert til å sette pris på i årene framover.
Mvh. Ann
Avsluttet .

Originalen hvor det synes at hun fraktes er det beste. Artig og annerledes!
Avsluttet .

Hehe,denne har jeg gått glipp av tidligere,men den var herlig:-)
Liker best V2 tror jeg,men syns bildet er fornøyelig og anderledes.
Tone
Tone A.

Takk for kommentarar.
Cathrine: Du er jo bryllupsfotograf og har så rett når det gjeld folk som er i vegen når ein ser eit flott bryllupsmotiv. Men på same tid er dei jo gjester og her passar det godt med alle føtene med dei ulike skoa. Men eg ergra meg jo over alle gjestene som var i vegen då eg skulle fotografera kjøretøyet som brudeparet brukte.
Arild:Du har så rett når det gjeld motorsykkelen som far til bruden hadde kjøpt på 60-talet.Ikkje verst å kjenna den igjen pga kjerrehjulet!
Det regna og bles denne septemberdagen så dei kjørte kun frå Varhaug kyrkje over vegen til parkeringsplassen.
Håvard:Eg kan mest ikkje kutta meir her, pga at då blir det brudekjolen som dominerar bildet heilt.
Inger Anne:Gildt at du likar v2 som er meir enkel i komposisjonen.
Ann:V1 har har nok meir av vêret denne sure spetemberdagen. Dei skulle ha gifta seg ute på Varhaug gamle kyrkje gard, men det vart avlyst på bryllupsdagen pga kuling og regn.
Ganske så spesielt med eit Klepp musikkorps som spelte i kykja i staden for orgelmusikk, nettopp pga at dei eigentleg skulle ha vore ute.
Kjell:Gildt at du likar v1 best.
Tone:Eg var ikkje bryllupsfotograf, men måtte berre ta dette blinksskuddet,men alle hermetikkboksane fekk eg ikkje med i farten.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu