Slanke legger
Bildet inngår i albumet • Landskap • -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger619
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_423264} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Inger-Lise S.
Tilsynelatende enkelt, men meget dyktig tatt.
Topp stemning i dette bildet, vakkert lys både på leggene og i gresset.Undres hva det grå som dukker opp bak til høyre i bildet er, men det bidrar til en mystisk stemning.
Først og fremst er motivet vakkert og godt presentert.
Fint spill mellom lys og skygge.Jeg syns det gjør seg ekstra godt med det mørke feltet i forgrunnen, med gjentagelsene rundt i bildet.
Rent for galt å pirke her,særlig for en slik bagatell, men jeg kan ikke unngå å ønske vekk den lille vannrette grå stripen midt på bildet øverst,helt inntil bildekanten ,til venstre for den midterste treleggen.
Jeg falt for dette bildet.

Inger-Lise
Gunnar John C.
Jeg opplever bjerkestammene rytmisk plassert, som cops de ballet i høstlandskapet. Mot myke strå, igjen mot lukket mørke, her er dynamikken benyttet, til endepunktene og forbi (på min skjerm :-). Det er fint å se at den nesten uartikulerte skyggen kan ha en misjon, slik som dette.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Gunnar John C.
cops = corps ... :-)
Carsten S.
Fin, malerisk stemning. ( i mangel av bedere ord). Liker godt den smale fargeskala.
Den mørke gresskanten i forgrunnen gjør at man føler man sitter i skul. På den andere siden syns jeg at den kanskje er litt dominerende. Det plus bakgrunnen gjør at hovedmotiv blir litt innestengt.
Geir B.
Takker så mye for fine, relevante tilbakmeldinger. Je er så smått begynt å bruke Olympus Zuiko på 5D ... her er det 85mm f/2,0 som prøves ut.

Litt dårlig beskjæring i øvre kant - det gjengrodde mørket i forgunnen/ nedre del av bildet er tilsiktet.

mvh
Geir

Kristin O.
Har sansen for dette, veldig flott bruk av lys/skygge og stram fin komposisjon. Du nevner at det mangler noe beskjæring i øvre kant selv, det tror jeg hadde blitt bedre :)
Edmund M.
Her viser du en genré av landskapsbilder som jeg selv har gjort noen forsøk på å fotografere. men som jeg etter min mening ikke har lykkes med. Ennå.. Her spiller du på lag med lyset, og har vært på rett sted til rett tid. Samtidig er det noe som kanskje tyder på at det er brukt kunstig lys.? F.eks når du sier at skyggen i forgrunnen er tilsiktet. Området som belyses virker samtidig ganske begrenset. På den annen side kan det også se ut som landskapet i bakgrunnen er solbelyst, selv om den er ganske mørk. Kanskje bakgrunnen er lagt mørk med hjelp av lag og masker? Samme det, fotografiet fungerer meget bra for meg. Komposisjonen fungerer ganske greit, selv om det er et noe tomt område i høyre bildekant som etter min mening ikke tilfører fotografiet noe. Ellers liker jeg godt at de loddrette bjørkeleggene skaper en slags motsetning til det brede bildeformatet du velger å bruke.
Her er det først og fremst din utnyttelse lyset som gjør dette til et severdig fotografi, uavhengig om det er naturlig eller kunstig.
Mvh. Edmund M.
Bjarne D.
Dette er virkelig bra. Den mørke forgrunnen, lyset, og gjerdestolpen? mellom de to "leggene" til høyre leder en liksom mot vannet og det noe ukjente. Hva møter meg der?
Veldig bra, dette kunne jeg tenkt meg å ha på veggen!

mvh. bjarne
Tom Dysa S.
Hmm dette syns jeg vel nesten var litt ulikt motiv/setting? til deg og være Geir;-)..
Vet ikke helt hvorfor men,selve motivet kjennetegner vel deg,så tror jeg valget av lys,og en nydelig mix av duse farger,som passer perrfekt inn i motivet pluss det mørke feltet i nedkant som gjør dette bilde litt spessielt,men meget flott..

Mvh Tom Dysa
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu