From Uhru Collection 2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger673
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_42375} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Merethe W.

Hei! Dette har jeg sansen for! Utbrentheten kler motivet. Jeg ville beskåret bildet en del: Til høyre ville jeg beskåret inn til ansiktet, og til venstre ville jeg bare hatt med det ene øyet og nesa.

Bra!

Mvh Merethe
K B N.

God idè! Bra gjennomført også. Jeg ville ha droppet hun til venstre. Eller kanskje laget to bilder. Hun til høyre var mye tøffere enn hun til venstre.

Birk
Rune Edvin H.

Litt enig med Nygaard, men synes også det funker sånn som her.
Råtøffe toner.
Rune
Carsten A.

God plassering av elementene - men jeg ville nok foretrukket mer av en antydning av miljøet, som nå drukner i det store mørke.

Forøvrig kan en som flere antyder tenke seg andre utsnitt/beskjæringer. Tror jeg selv foretrekker det du selv har valgt, muligens noe beskjæring fra venstre (inn til fletta på personen i venstre forkant).
MVH CA
Tom Ståle E.

Takker og bukker for kommentarer. Har vurdert kommentarene om beskjæring. Vel, er ikke helt sikker. Carsten kommenterer det store mørke... Vel, det er faktisk noe av det jeg liker med bildet. Miljøet er det store mørke. Men som du sier også, utsnittet er nok ikke så altfor galt. En beskjæring av det, ville ha gjort det hele mer portrettaktig, og det er ikke det jeg vil. KBN: Har flere bilder, og kanskje jeg legger ut noen til i denne serien, slik at det blir som du ønsker. Dette bildet beholder jeg slik det er.
REH: Tonene ble slik i innscanningen av negativen. Råflaks.
Rune Edvin H.

Høres ut som om du har like stor kontroll over scanning som det jeg har :o)
Rune
Carsten A.

Art by accident?
MVH CA
Rune Edvin H.

Etter å ha sett det noen ganger er jeg sikker på at jeg synes begge personene må være der.
Rune
Tom Ståle E.

CA: Joda. Ihvertfall tonen. Men som en serie dette egentlig er, fungerer bildet svært godt i SH. Savner ikke tonen på print. Kanskje kun som enkeltbilde.
REH: fornuften snakker...
Stein Rune B.

Rock and roll baby, yes yes
Stein Rune B.

Dette er bra.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu