Badeplassen
Inne i de tre utstikkerne kan man ligge og få spa-behandling, i hvert fall når vannet er litt varmere.
Bildet inngår i albumet Nytt fra Nydalen - Elvebilder fra høstlige Akerselva
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D50
  • Tokina 12-24
  • Brennviddeca 18mm
  • Blenderf/11
  • Lukker30 seks
  • Nei
  • AnnetHar invertert et lag, brukt "diffuse glow" og invertert tilbake for å få litt "fete" sorte felt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger191
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_424144} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Andre R.

Wow! For et herlig bilde! Spesiell effekt du har fått til med den gullfargen. Ser litt tegneserieaktig ut. Ville selv kanskje klippet bort en del nederst, for å sentrere mot vannfallet.
Are H.

Takk for ros.

Skal teste ut annet utsnitt i kveld.

Gullfargen skyldes aller mest lysstolpen over vannet (tungsten?). Har ikke gjort stort med fargetonen, bortsett fra å dempe det lille som var av andre farger.

Har derimot jobbet med det mørke (diffuse glow på et invertert lag, som så er invertert tilbake, men uten at jeg ga det særlig tung vekt i det samlede bildet).
Håvard F.

Har sett mye på dette bildet ditt Are. Først likte jeg det definitiv ikke, men jo mer jeg ser jo mer liker jeg. Dessuten får jeg assosiasjoner til flytende sjokolade og karamell.
Lekkert og severdig dette Are.
willy wonka and the chocolate factory ;)

mvh
Håvard
Are H.

Så utrolig kult!

Var selvsagt ikke meningen at folk skulle mislike bildet, men HIPP HURRA! hver gang et bilde vekker reaksjoner.

Tenk om jeg klarte å ta et bilde som gjorde folk eitrande forbanna og irritert, noe som pirket dem langt inn i retina...

Og likevel hyggelig at det har krøpet innunder forsvaret og havner på plussiden.

Jeg har også assosiasjoner til noe tungtflytende. Tenkte mest på en eller annen svinedyr motorolje, men skjønner sjokolade (reklamefotografer bruker visstnok motorolje når de skal filme "flytende sjokolade").
Fred S.

Tenker mer på El Dorado ( mao ikke Eldorado kino, men "det forgylte land)) enn sjokolade her. Det var vel inkaene, eller muligens aztekene, eller var det sunnmøringene..., som helte flytende gull ned i halsen på gulltørste conquistadorer. Ble litt tørst selv av bildet ditt, og har litt vansker med å forbindce dette med akerelva, du gamle, du grå...

vh fred
Are H.

Ja, det er i hvert fall mer plass her enn i salene på Eldorado Kino!

Oschlo-losen (Eia) ville sikkert hatt noen alternative forklaringer på gull/sjokolade/olje, men det er mulig de ville vært så fargerike at den smule medvind bildet nå opplever ville gått fløyten.

Har gått gjennom bildeserien (en kveld med elvevandring, utallige mennesker på tur, og dermed ødeleggende blitz-glimt på de fleste lange eksponeringene), og dette er faktisk fargen kameraet landet på uten noe trekking i spakene etterpå. Grunnen er belysningen langs turstien (er det umulig å sette opp "gatelys" med mer nøytrale farger? Kunne fort sporet av med en digresjon om vakre, hvite kirker som ødelegges av skittengule lyskastere...).

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu