Tanita i parken
Bilde av Tanita som skal brukes til motebilag i lokalavisen. Tatt på oppdrag fra en lokal frisør.
Synes modellen har en fin glød i huden og håret. Som amatørfotograf er jeg meget fornøyd med resultatet.
Takk for alle tilbakemeldinger, tar dette med meg videre for å utvikle meg som fotograf.
Fotograf
Utstyr
  • EOS 350D
  • Canon 50mm f/1.8
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • AnnetHar brukt Sigma EF-500 Blitz samt reflektor for å fjerne skygger.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_425091} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Jarle A.
Så fint, men synd med huset bak, hadde funet bedre hvis ikke taksteinene hadde tatt så mye oppmerksomhet. Ellers pent og skarpt portrett.
MVH JArle
Avsluttet .
En usedvanlig nydelig jente, det er nå ivertfall soleklart;-) men det har strengt tatt ikke så mye med selve bildet å gjøre.. Du skriver at bildet skal benyttes av en frisør, er noe usikker på hvor godt motebilde dette er, modellen er allerede kommentert, men sånn rent bortsett fra det så er dette et helt ok portrett, ikke så mye mer dessverre.. Synes positur er noe kjedelig, kunne faktisk like gjerne vært et "hidden cam" bilde eller lignende der modellen var fullstendig uvitende til at hun ble fotografert, ville nok hatt litt blikk kontakt og jeg er rimelig sikker på at en såpass nydelig modell som dette, også er istand til å prestere et blendene vakkert smil;-), noe hun ikke gjør her.. sånn rent beskjæringsmessig så er du på ett og samme bilde både for tett på og har et for stort utsnitt.. skulle gjerne sett mer av selve modellen men takene bak er kun forstyrrende elementer og du burde beskjære øvre del av bildet..

Prøv igjen:-)

Torbjørn P.
Lett å ta frem godordene når en sånn jente er avbildet, men man får vel prøve å gi en objektiv vurdering...

Enig med deg i at glød i hud og hår er veldig bra. Skarpheten er også god. Bakgrunnen er nevnt og burde vært en annen. Frisøren er kanskje enig i at hele håret burde vært med i bildet.
Ole Christian S.
Her har du etter min mening valgt helt feil blender. Du har et obejtkiv som klarer hele f/1.8 og tar et portrettfotografi på f/8 som fører til at du får et mye større skarphetsplan, som bringer inn forstyrrende elementer i bakgrunnen av modellen.

Har samme objektivet, og det har bra skarpe helt opp til f/1.8.

Hadde du feks valg f/2 her hadde nok resultatet blitt helt annerledes.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu