Broen
Broen går over utløpet av elven på Brusand, Jæren. Som man ser undergraves den av flommen som tidvis stømmer over broen, men ser ikke ut til å lide nevneverdig under dette.....Fin kveld
Mitt første bilde her, veldig åpen for tilbakemeldinger....
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikkor 12-24
  • Blenderf/8
  • Nei
  • AnnetSatt sammen av flere eksponeringer på grunn av veldig sterkt motlys.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger273
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_425268} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
brynjar h.
Hei
jeg liker dette bildet. nydelig komposisjon.fint med broen som fører blikket inn ibildet.Strukturen i sanden kommer fint fram. Bildet ser litt skjevt ut selv om horisonten ser rett ut. synes bildet er for tungt på høyre side. Ser også to rusk på linsa oppe til venstre. Synes det er bra at fargene ikke er forsterket for mye. Det ser veldig bra ut!
Brynjar
Audun S.
Godt presentert fotografi av et meget interessant byggverk.
Det er nok ikke rusk på objektivet, men 2 støvkorn på bildebrikken som gir flekkene.
Gunnar L.
Hei, og takk for fine tilbakemeldinger. Jag la faktisk ikke merke til de to støvgreiene, og jammen var der ikke støv på sensoren. Heldigvis ordnet kameraet det selv...
Interessant at skjevhet nevnes, og sammen med litt ubalanse ser jeg at den litt buede berg&dalbane-formen på broa gir et litt "vridd" inntrykk. Bildet er også tatt med vidvinkel, og jeg er ikke helt stødig i bruken av dette enda. Jeg prøver videre :0)
Avsluttet .
Veldig fin komposisjon. Jeg liker også de duse farvene som man ofte får ute ved kysten, både der nede, ogher oppe. Fin skarphet i bildet, og lyset på himmelen er ikke for fremtredende og skarpt.
Veldig bra!
Gunnar L.
Takk for kommentaren Jostein. Det er sant - lyset er spesielt her, sikkert også på grunn av det veldig åpne landskapet. Enda bedre er det tidlig om morgenen, men jeg kommer meg aldri opp tidlig nok.......
Birgitta S.
Bilden fångade mig just på grund av ljuset som är förunderligt.. sen alla dessa "tunga" element i bilden som väcker stort intresse, stenar, sand, betong, vatten.... en fängslande bild.
Mvh
Birgitta
Gunnar L.
Takk for din kommentar. Lyset er veldig "lavt" og gir veldig spesielle kontrastforhold på et sted med mye "struktur" :o)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu