"Venecia-09"
Bildet inngår i albumet "24 timer i Venezia" - Ja, et sted som er fotografert av de fleste og kanskje den byen som det er tatt flest bilder fra!?
Med familie på tur fikk jeg noen timer for meg selv!:)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger374
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_425745} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Kristian K.
For min del, så stjeler båten i fart for mye oppmerksomhet. Ville likt bildet bedre om du hadde brukt hurtigere lukkertid for å få båten i ro. Bortsett fra det synes jeg bildet var veldig fint med god skarphet og fint utsnitt.
Gunnar John C.
Den bevegelsesuskarpe båten viser at tiden går i Venezia også, tenker jeg. Gondolen i det fjerne står i tidløs (og skarp:-) kontrast.

Forøvrig synes jeg dette er en ryddig og kanskje litt velbrukt "bro-komposisjon", som blir interessant nettopp på grunn av ovenstående.

Forøvrig synes jeg dagens brukerportrett med deg er både lesverdig og inspirerende, Svend!

Vennlig hilsen,
Gunnar
Marit O.
Et kjent sted dette Svend,båten som er i fart gjør nemlig dette velbrukte motive andeledes!Fint utsnitt gode kontraster,litt mye usm opplever bilde litt pixlete enkelte plasser,spesielt søylene på verandane og byggningene i nedreste del av bilde under Gondolen!

Gratulerer med brukeportrett,velfortjent!! :)

Mvh Marit
Erling K.
Godt svart/hvitt-konvertering. Jeg liker godt båten som er i fart som bryter opp et stillestående og statisk motiv. Jeg synes bildet heller litt til venstre siden bygningene ytterst til venstre heller litt mere utover enn de til høyre.

Gratulerer med brukerportrettet!

Mvh Erling
Håvard F.
Hei.
Synes drivet i båten skaper liv i et ellers rolig velkomponert sort hvit bilde. Spennende må det ha vært å fotografere i Venecia.
Mulig bildet kunne blitt vel så bra med et ørlite kutt i bunn..
Alt i alt et tiltalende og godt bilde.
Artig å lese brukerportrettet om deg.
mvh
Håvard
Per Harald G.
Alt er stillstand og ro her, bortsett frå den eine båten undervegs. Enkelt og effektfullt, syns eg, og som gjer dette til noko mykje meir enn eit turistknips. At du brukar svartkvitt bidrar til at sjåaren berre fokuserer på bevegelsen i båten, og alt som er i ro, rundt.
Svend Wiig L.
Hei Alle sammen!

Takker igjen for konstruktive ord!!

Marit: Ja, det ser og er svært så "pixlete"!
Bra!!

Mvh Svend
Thorbjørn R.
Jo, en OK stemningsrapport fra byen med de mange kanalene. Bevegelsesuskarpheten er grei nok, men bidrar likevel ikke til å løfte bildet opp fra det mer ordinære.

Mvh Thorbjørn
Bent U.
Andre hadde sikkert ikke "turt" å legge inn effekten som den lange lukkertiden skaper i fare for å tro at fotografen ikke har teknikken inne. Jeg synes det er dette som gjør bildet, og som skiller det fra alt annet. Om bildet var i farge hadde effekten ikke passet tror jeg. Nå får en et inntrykk av noe litt eldre og fotografering med mer "gammel" teknikk. Mvh Bent
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu