Det siste eple
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger275
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_426080} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Lars-Anders M.
Bildet gir meg en følelse av å være med på jordens ferd mot en katastrofe. Ett av de første eplene førte til dette. Og her ser vi det siste.
Bra bilde Ketil. Bra teknisk. Du imponerer meg med dine fine bilder, og vad du får til. Stå på.
Mvh
LAM
Carsten S.
Hhm, jeg må sir meg uenig i at det er teknisk bra.
Lyset på de forskjellige objekten kommer fra alle mulige retninger, og smasvarer ikke med hverandere. Refleksene i vannet fra 'røret' til klodens innere (?) følger ikke bølgene. Vannet (?) som renner fra hånden er ikke transparant nok og er helt dødt hva angår lysreflekser.
Uff, det var mye negativt, men jeg har ikke sagt noe om selve kreative ideen ;)
Jeg mener at sånnt er meget krevende å få det virkelig bra.
ketil g.
Takk for ulike kommentarer. Litt oppklaring i forhold til innhold. Eplet er et eple som ER fotografert på et fat (ikke klode eller rør)jeg har laga sjøl. Det ligger der. Hånda er fotografet i samme lysvinkel og på samme sted som fatet med epla.
Forøvrig kan jeg si meg enig med resten av sistnevnte kritikk angående skygger/bølger og rennende vann som ikke stemmer med "virkeligheten.
Men min hensikt med bildet er å skape en emosjonell følelse.

ketil
Carsten S.
Jeg har absolut ikke tvilt på at du har basert dette på fotografier. Hvis du fikk denne intryk av min kommentar sa har jeg ordlagt meg feil.
Det var jo akkurat en slags emosjon, eller bedere en assosiasjon jeg fikk. Jeg trodde at det fate symboliserer en åpning til jordens innere og inne i fate er lava hvor hånden prøver å redde den siste eple som snart skulle forsvinne. Sa rart kan det blir hos meg :)
For meg er det bare litt for mye som ikke stemmer at jeg kan overse det. Hovedsakelig er det nok vannet fra hånden.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu