Kveldshopp
Utstyr
  • -
  • Canon 16-35mm f/2.8L USM II
  • Brennvidde16mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_426146} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Kyrre M.
Hei Alexander

Uskarpheten og måten refleksene fordeler seg i bildet fungerer veldig bra her synes jeg. De styrtende linjene og hopperens stilling drar oss med i hoppet.
Kunne kanskje ønsket meg færre elementer i bildet, tenker på huset og personen i venstre bakgrunn, men alt i alt likte jeg dette godt. Bra jobba!
Mvh Kyrre

Stein Tore F.
Jeg skulle gjerne likt å sett at fargebalansen var litt mer korrigert, aller helst ved opptak. Det varme oransje gatelykt-aktige lyset som kommer bak fra fotografen gir bare alt for store assosiasjoner til at hvitbalansen er "feil" om man kan si det sånn. Man tenker umiddelbart at det er kameraet som har fått litt for mye fingeren i spillet, og har klart å dra litt for godt i en bestemt retning når det gjelder fargene. Om det er en blits du har bak hopperen kunne du evt. ha slengt på en varme-gel eller et eller annet hjemmesnekra, og stilt inn hvitbalansen deretter. Da hadde det sett (for min del) ut som om du som fotograf hadde hatt enda mer kontroll over bildet.
Når det gjelder refleksen så syntes jeg den tilfører bildet mye (i positiv forstand), men den aller største sirkelen i toppen ble kanskje bare bittelitt for stor for min del.
Syntes du har bra komp, fint standpunkt og et godt motiv. Liker at det står folk på sida og følger med: høydehopping, den nye ekstremsporten som erstatter skating og bmx!

Mvh Stein Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu