Herreløs
Bildet inngår i albumet Tamt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger384
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_426197} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Per Einar G.
Måtte komme tilbake til dette noen ganger. Alle fargene og det slitte møblementet gir bildet et karaterristisk og kunstnerisk preg. For så at blikket ender opp på den lille katt-ungen, det gir en god brytning og en form for ro til bildet, selv om jeg føler at man må være på vakt.
Jeg kan ikke komme med noen forslag til forbedring, jeg likte det slik det har blitt presentert, men vil du absolutt ha et kuttforslag så må det bli kutt fra venstre inntil der hvor det rød på stolryggen ender opp øverst til venstre i bildet.

Mvh
Per E.
Avsluttet .
Dette syns jeg ble meget bra.
De slitte stolene,ja alt virker jo slitt,bortsett fra den lille katten som er helt ny.Kontrastene,fargene,kompen,alt gjør dette til et interessant bilde.
Tone
Jon V. S.
Hei Stig...
Flott utført..
Sparsommelig, men samstemte farger i et slitt miljø :) Liker komposisjonen, støtter PEG's kuttforslag fra venstre.. Ellers meget bra...

Mvh.
Jon V.
Eva Marie P.
Spennnede komposisjon med alle disse farvene..
Blir litt sånn abstrakt-kunst preg over det hele, helt til man fester blikket på kattungen.
Da blir bildet "anderledes" på en måte, man har festet blikket..
Merkelig effekt egentlig, et rotete og rolig bilde i ett. Tøft laga, godt observert.
Liker bildet slik det er, et kutt ville ha forsterket roen i bakgrunnen og faktisk ødelagt litt av spenningen ved bildet.
-epl
Håvard F.
Kontrastrikt, vettaskremt katteskinn. Fargetoner og den "trykkende" kattungen forsterker utrykket. Synes kanskje det må være med såpass miljø.
Bra bilde.
mvh
Håvard
Fred S.
Ingen norsk katt, regner jeg med, men en av de utallige en møter på ferie i varmere strøk. Tar ikke helt "budskapet" her, regner med at du ikke bare vil vise et søtt pusekattbilde..
Når det er sagt, så må jeg innrømme at som katteelsker er det mange små kattunger ikke minst på greske øyer som jeg har gått kilometervis for å mate, og hadde jeg ikke hatt en nøktern kone kunne jeg nok også ha tatt meg forskremte krek som dette hjem til hotellrommet..
Så for meg blir stolene med de kaotiske mønstrene et bilde på det kaotiske livet disse kattungene vokser opp i, i den grad de i det hele tatt vokser opp.

vh fred
Tone A.
Her synes eg ikkje at bildeserien "Tamt"står til uttrykket på bildet.Bakgrunnen er er heller frodig og fargerik med sitt mønster, kor rødtonane frå stolane blir gjenteke.
Stolane i forgrunnen er prega av forfall, men stolen til venstre har det meste av rødtonane igjen.
Katten med din spraglete og bruntona pels gir kontrast til stolen.
Den ser så ynkeleg ut og med eit bedande uttrykk, mest som om den ber om at fotografen tek den med seg.
Sidan den er herreløs bur den kanhenda blant desse gamle stolane.Flott lys som får fram blikket og pelsen til katten og som gir litt glød i det blanke i stolen.Eit lite hjørneparti på den røtona stolen her litt sterkt lys men elles fint eksponert og komponert.
:) Tone
Svend Wiig L.
Hei Stig Børre!

En sørgmodig kattunge, liggende på en utslitt plaststol!
Stolenes nyanser i slitte farger sammen med en kledelig gammelt og "slitt" vegg/bakgrunn finner jeg dette bildet meget godt!

Fargene er svært viktig der et B&W ville rotet det veldig til.

Godt utsnitt og finner ingen forbedringsmuligheter i dette motiv!

Søt pus i et forfallent miljø/verden!?

Mvh Svend
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu