Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger300
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_426533} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Sonja Elisabeth M.
Det røde håret gjorde susen i dette flotte bildet! Flott kontrast! Flott motiv! Jeg ville kanskje tatt med hele kåpa eller beskjært mer, men det er en smaksak...=)
Ivan H.
Hei,

Har vanskeligheter med å få tak i en historie her, men ikke sikkert det er meningen.
Fin kontrast mellom snø og rødt hår, men synes det heler virker noe undereksponert. Du har litt å gå på i de lyse tonene.
Kutt av kåpen nederst kan irritere litt. Samtidig så er jeg usikker på plasseringen av damen i bildeflaten i forhold til treet. Hva om hun hadde stått lenger mot venstre? Slik at damen kunne balansert bildet i forhold til treet?

Altså, likte kontrasten mellom hår og snø, men ellers får jeg ikke så mye ut av dette..

Mvh
Ivan
Fred S.
Ei jente som filosoferer over vinteren..... Vet ikke om jeg får så mye mer ut av bildet jeg heller, men ofte er det visuelle utrykket like viktig for meg som eventuelt "innhold". I så måte er jeg vel på linje med de to andre; skjønner ikke helt hvorfor du kutte beina så drastisk, ville heller ha kuttet oppe.
Ellers er rødt hår og hvit snø en visuelt spennende kombinasjon, og du er på vei til å bevise det, men ikke helt, til de blir både det røde og hvite for lite "briljant", for å si det slik.

vh fred
Are-Martin S.
Takk for kommentarer.

Sonja, jeg synes kuttinga av kåpa fungerer bra, særlig med sort bakgrunn. Men fint du liker kontrastene. Jeg kunne ha guffet de enda mer opp, men ville beholde den litt duse stemningen som var tilstede i opptaksøyeblikket.

Ivan, jeg ser at bildet kunne balansert bedre om hun var mere til venstre. Og jeg tror jeg også kunne ha beskåret det oppe og oppnådd samme effekt som nå.

Fred, du har vel mer rett her enn du aner. Om hun filosoferer her er det ikke lett å si, men det skulle ikke forundre meg, hun er filosof.

Men det jeg selv synes er en kvalitet med bildet er repetisjonen i den rimete hengebjørka og håret hennes, noe som jeg syntes kom spesielt godt fram da hun løftet blikket opp for å se på treet. Eller filosofere, hvem vet :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu