Kysset
Brudepar på en benk
Utstyr
  • canon 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_426885} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kjell F.

Stemningsfullt brudebilde. Her har du vært dyktig med å exponere. Kjolen har fine detaljer. Tar en god del brudebilder selv og vet hvor vanskelig det kan være. Små detaljer kan ødelegge bildet.
Minuset på dette bildet er folden på kjolen ca midt på bildet. Men det er vanskelig å få dette til, det vil som regel være en plass det blir litt skrukkete.
De blå blomstene danner en fin omramming av bildet.
Bra gjort.
Mvh Kjell
Arnold H.

Stemningsfullt og koselig brudebilde dette, Gro-Bente. Perfekt eksponering og flotte omgivelsar. Dette likte eg.

mvh
Arnold
Knut R.

Et godt stemningsbilde :)

Teknisk: Hadde vært fint om du hadde lettet opp ansiktsskyggene med en blits eller reflektor i det harde lyset.

Komposisjon: Du kunne ha tatt et standpunkt litt lenger til høyre slik at brudens hår kom mer i silhuett med himmelene - slik det er nå, så flyter brudens mørke hår visuelt litt sammen med de mørke trekronene i bakgrunnen. Brudgommens hode hadde nok da havnet med trekroner som bakgrunn, men det hadde fungert bedre fordi form og farge på hodet hans står i sterkere kontrast til bakgrunnene enn hva brudens hår gjør i den gjeldende versjonen.
Gro-Bente B.

Tusen takk for tilbakemeldinger. Jeg er helt ny når det gjelder bryllupsfotografering. Det første paret som spurte meg i våres om å fotografere dem sa jeg nei til. Men de klarte til slutt å overtale meg. Dette er den andre bryllupesshooten min. Mye som kan forbedres vet jeg. Har mye å lære.
sigbjørn u.

Tok mye brudebilder i 60 åra da jeg hadde eget atelie, men så har jeg nå hvert byggmester i 40 år og nå ønsker jeg å ta opp i gjen min hobby.
Det som jeg liker det er øyekontakt med brudeparet, men jeg hvet at nyere fotografering er dette gått av mote. Men du skal ha et bilde hengenes på veggen og det kan være greit å se ansiktene for kommende slekter.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu