Småtindan
Utstyr
  • nikon d 80
  • nikon 50mm 1.4
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Annetjuster farger og skarphet. øket skyggene og undereksponert bildet i capture nx
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_426934} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Ole K.
Hei,

Motivet er jo utrolig flott og byr på vinterlandskap av høy klasse! Jeg ville derimot endret presentasjonen av bildet noe. For det første ville jeg kutte kraftig nede(nesten opp til skille mellom forgrunn og midtre fjell) samt kuttet til venstre i bildet frem til begynnelsen av alpene i bakgrunnen. På høyre side kan det også kuttes noe mener jeg, akkurat i punktet rett før den bakerste toppen.

Du sier du har undereksponert bildet? jeg har prøvd med levels og lysnet bildet ditt, og synes resultatet ga et langt mer levende bilde, der særlig snøen kommer mere frem(snøen ble hvit fremfor en noe tonet off-white). jeg ville prøvd meg frem med levels og curves litt til! Ellers er det noen støvkorn som bør klones vekk:)

Mvh

Ole André
Gunnar L.
Veldig fint motiv, og flott gjennomført teknikk. Ville ikke kuttet på venstre side, da det ville fjerne skyggen nederst til venstre som bidrar til fin struktur og liv til forgrunnen.
Bildet er også herlig skarpt med skikkelig crispe detaljer og fin dybdeskarphet.
Støvkornene er nevnt....
brynjar h.
hei ole og takk for kommentaren. Skjønner hva du mener og skal prøve det å se endre på det og se hvordan det blir. Skal prøve å lysne på det også. Støvkornene, eller snøen i dette tilfellet får jeg alltid og er ren rutine med å klone det bort på bildene

Gunnar
Tenkte nøyaktig slik da jeg redigerte bildet mitt. kuttet rett under skyggen. Men det er artig med forskjellige innspill. Takk for kommentaren!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu