Antelope Canyon
Bildet inngår i albumet Antelope Canyon -
Utstyr
  • Canon EOS 1D Mark II
  • Canon EF 16-35mm f/2,8L USM
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_426981} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Anders H.
Dette er en plass jeg kjenner gjennom mange forskjellige fotografier. Når det er saken blir det også svært krevende å fremstille dette som nytt og spennende, og man blir kanskje enda mere kritisk til fotografiene man ser. I dette tilfellet virker om komposisjonen er litt tilfeldig. Forholdet mellom linjene har for meg liten sammenheng med hverandre annet enn at de er der. Jeg synes det blir for mye linjer uten at noen følger hverandres form og på den måten skaper en gjentagelse. Som et bilde som bygger på nettopp linjer og former faller dette igjennom for meg.
Olav T.
Her var det fint. Fargene på dette bildet blir nesten litt uvirkelige da de er svært forskjellige fra det meste vi er vant til her hjemme. Det man kan bli litt usikker på, er om bildet har blitt utsatt for betydelig oppjustering av saturation. For å ta stilling til dette må man nesten ha vært til stede på opptaksøyeblikket. Jeg er litt enig med forrige kritikker om komposisjonen. Jeg savner også litt mer innramming, dvs. "luft" til høyre i bildet. Kansskje du kunne ha tatt ett skritt tilbake eller vridd litt på zoom-ringen.

Mvh.
Bjarne N.
her har du gått i den klassiske fella og fotografert et allerede gjennomfotografert motiv på en lite originalog kreativ måte. bildet virker i tillegg tilfeltig kuttet i høyrekant. men rent teknisk ser det veldig fint ut.
Erlend K.
Takk for kommentarer.

Antelope Canyon er et meget spesielt sted, og man må neste besøke stedet flere ganger for å "se" skikkelig.
Torbjørn V.
Men skal man bare fotografere det som ikke er fotografert før? Og skal alt fotografi være nyskapende og orginalt? Vi kan vel bare pakke ned kamera alle sammen da...

Mvh Toby
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu