-Under himmelen -
Bildet inngår i albumet -Vojen ein vakkert stad ved sjøen- -
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Canon EFS 17-55 mm f/2,8 IS USM
  • Brennvidde17mmmm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • AnnetHandholdt i skumringstimen
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger216
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_427031} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Øyvind A.

Dette bildet likte jeg godt. Bra komposisjon og nydelig stemning som du formilder i dette bildet
Håvard F.

Enkelt og bra. Liker snevet av minimalisme her.
For det første mine øyne fokuserer på er det "naturlige" fokuspunktet - byggningene i forgrunnen. Øynene draes hastig videre til byggningene i bakgrunnen (kirke?) og blir værende der... Synes det gjør bildet spennende og ikke minst enda mer severdig. Får meg mer nyskjerrig på landskapet og fotoet.
Bra!
mvh
Håvard
Avsluttet .

Hei Tone!
Jeg synes at det stående formatet passer godt til motivet du har valgt her. Himmelen i seg selv er fin å betrakte. De to små sandhaugene i forgrunnen er velplassert i bildeflaten. Sammen med det grønne gresset danner de tilstrekkelig forgrunn. Bygningene er det naturlig fokuspunktet herm mens fyret i bakgrunnen gir ekstra perspektiv.

velvalgt inndelingen av bildeflaten, fine toner og bra skarphet. Et bra tilskudd til bildeserien din Tone.

Ha fortsatt en god helg!
Jan Roar:)
Jarle H.

Dette var svært severdig.
Synes Håvard beskriver det godt. Det minste elementet i bildet, kirka og husene rundt, trekker blikket mitt til seg. Godt komponert med dei to tuene i forgrunnen mot den høge og spennende himmelen. Savner bittelitt mer lys på forgrunnen og på dei to husa. Skulle gjerne sett det i det gyllne lyset ved solnedgang eller soloppgang. Ein godt gjenomtenkt og velfungerende komposisjon.

Mvh Jarle
Hilda Hol E.

God dag Tone.

Jeg liker komposisjonen spesielt godt.
De forskjellige elementene er riktig plassert for blikket som vandrer. Fortellende høstbilde, med den første snøen på marka, under den pastellfarga himmelen.

mvh Hilda.
Cathrine L.

Hei Tone
Nå har det seg slik gutter at det dere ser i bakrunnen er et fyrtårn nærmere bestemt Obrestad fyr, så altså ikke en kirke! Bare måtte Tone siden jeg igår la ut et bilde fra samme plass:-))
Flott bilde. Får en litt tung, "dyster" stemning ut av bilde. Øde og forlatt. Skyene med litt rosa skjær gir allikevel en et snev av glød i bilde. Flott at det blei plass til fyrtårnet i bakrunnen.
Høydeformat-jepp supert!
Liker dette bilde ditt veldigt godt:-)
Mvh Cathrine
Solvår B.

Hei Tone!

Dette er et nydelig bilde. Litt dystert, øde.. Skyer og sand "speiler" hverandre, mens de rosa skyene bryter med det grå.

Jeg trodde det var Obrestad fyr, så det var greit å få bekreftelsen, Cathrine.

: ) Solvår
Avsluttet .

hehe, du måtte bare? Etter Cathrine!:)
Nei forresten er det de samme bygningene? Vel, samma det, for dette ble vakkert.

Her er det himmelen som er "motivet", godt hjulpet med den flotte forgrunnen av sand, trodde først det var snø jeg hehe, grønt gress og kløverblomster i et visst antall, og bygningene.

Himmelen deler seg ikke bare i to, men tre flotte forskjellige mønstre. Makrellskyene øverst, det florlette laget i midten, som drar med seg solens siste rest av lys og farver skylaget fint.
Og aller bakerst, blir vel nord, tykkere skydekke som en fin avslutning.
Høydeformat kreves formelig til dette motivet.
Nydelige farver overalt. Meget spennende og delikat bilde, har ikke vært der i år jeg.
Joda, himmelen her var spesiell og dekorativ.

Veldig usikker på fyret. I grunnen skal det jo være med, men det ligger litt gjemt og bidrar i grunnen ikke så mye med helheten i bildet.
:)Jeg hadde nok lurt meg til å klonet bort fyret, ingen i hele væla hadde merket det:)
Hadde du, om dette var noen andres bilde? Du vil nok påstå ja, siden du er så lommekjent på denne plassen.
Men, alt for fotografiet, og slike knep merkes ikke av det store flertall av betraktere.

God helg Tone
mvh arild
Odd E. k.

Hei Tone!
Et enkelt motiv som du har fått mye ut av. Her er komposisjonen meget bra, der bygningene i forgrunnen gir en fin balanse til fyrtårnet lengst bak. Gråtonen i bakkeniva gir et fint skille mot de fargerike og tredelte skyformasjonene på himmelen.. Skyene gir her stemning til resten av motivet med sitt fargespill. som nevnt er komposisjonen meget bra sammen med det flotte utsnittet. Meget bra fanget og sett Tone!

Mvh

Odd E.
Tone A.

Takk for kommentarar
Øyvind:Gildt at du likar stemninga her.

Håvard:Godt at du ser eit "snev av minimalisme
her". Flott skildra korleis du "les" bildet. Det er Obrestad fyr som ligg bakerst og som dreg blikket.

Jan Roar:Gildt at du likar formatet og himmelen som
var noko av det som gir bildet ein effekt her.

Jarle:Dette var i skumringstimen kor det skya over, og det gylne lyset som speglar seg i vindauga, er siste rest av lys. Godt innspel om at det skulle ha vore lysare i forgrunnen.Gildt at du likar kompsosisjonen.
Hilda:Dette bildet er tatt ein julikveld i 2008, så det er stranda som du ser i forgrunnen ikkje snø.
Cathrine: Jammen fekk du meg til å leita etter dette bildet lenge, pga det siste bildet ditt frå Vojen.Det litt øde ser du godt, noko som eg ville få fram her.
Solvår:Godt at Cathrine er hjelpsam med å opplysa om Obrestad fyr i bakgrunnen. Gildt at du likar sanden og himmelen her.
Arild: Takk for grundig og velskreven kommentar.Godt at du likar himmelen og høgdeformatet her.Innspelet om fjerning av Obrestad fyr forstår eg pga at du vil bildet bli rolegare.Med blikket på dei to gamle husa under den høge himmelen med skyspelet.
Men utsnittet prøvde eg meg fleire gonger på. Her er 2 grastuer i forgrunnen, to gamle hus og Obrestad hus der det er mest av 2 hus som stikk opp.Men eit 3.hus er jo der også, som forstyrrar para her. Kloning er eg ikkje god på mot lys bakgrunn men eg får prøva ein versjon i dagslys.
Helsing Tone
Tone A.

Odd E.
Takk for kommentaren.Gildt at du likar komposisjonen og balansen med fyrtårna bakerst.
:) Tone
Wiggo T.

Helt nydelig!

Mvh
Wiggo
Avsluttet .

Finfint landskapsbilde.
Nydelige farger og fint lys.
Liker også kompen din godt i dette bildet.
Tone
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Tone.

Det er eit annleis format på landskapsbildet me ser frå din kant denne gongen, men eg syns at motivet kler dette høgdeformatet. Himmelen og lyset skaper ei fin stemning i bildet. Eg hadde vel aldri gissa på at dette var frå Vojen, før eg såg bildeserien du la det inn i, men det er kjekt å sjå ein annan vinkling og ståstad frå denne fotoplassen din.

Mvh Inger Anne
Inger-Lise S.

Hei Tone! Et enkelt, men innholdsrikt bilde likevel. Her er rom for fantasien. Det er stille i bildet nå,en behagelig ro, men jeg føler at jeg ser menneskene med sine gjøremål foran meg.
Jeg liker hvordan himmelen er inndelt og syns formatet kler bildet godt. Fine farger og godt lys,
Jeg liker også inndelingen i bildeflaten,
Enkelt, men likevel ikke et bilde man blir fort ferdig med. Det er noe ved bildet som tiltrekker, som jeg ikke kan sette ord på. Ja, dette liker jeg godt!

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu