island i s/hv
jeg har klonet vekk en bitteliten stein i bildet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger466
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_427513} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Rune Edvin H.
Pent og enkelt og velkomponert, menn jeg lurer litt på om havet (etter min smak) faktisk får litt for lang eksponering.

Rune
Erik J.
Nydelig utsnitt og format som kler bildet godt. Jeg syns eksponeringen av havet gir en drømmeaktig effekt, oh det står veldig fint mot himmelen/skyen. Jeg tror jeg ville dratt på litt kontrast, bildet blir en tanke for grått..
Thorbjørn R.
Jeg synes fjellet til høyre blir kuttet litt for brått. Jeg er også enig i at bildet nok med fordel kan tilføres mer kontrast. For øvrig synes jeg dette er meget bra. Klippen i midten er svært dekorativ. Jeg synes også at den lange eksponeringen gir havet et drømmende preg. Steinen nede til venstre skaper god balanse.

Mvh Thorbjørn
Avsluttet .
En nytelse dette, og "drømmepreget" grunnet lang eksponering er det som bærer bildet etter min mening. Komposisjonsmessig spennende med klippen til høyre.

Jon V. S.
Hei Anders.
Syntes du har skapt en fin stemning i denne enkle komposisjonen. Som Thorbjørn sier er stenen nede i hjørnet viktig for balansen i bildet samt og forsterke dybden.
Jeg syntes dette ble veldig bra..

Mvh.
Jon V.
Per Einar G.
Jeg synes det balanserer bra dette, spesielt med de uryddige formasjonene på øya der ute som blir akkompagnert av det noe symmetriske fjellet i hjørnet og havoverflaten. Samt som allerede nevnt stein og dybde.

Mvh
Per E.
Ivar B.
Deilig bilde Anders. Fin komponert gjennom forenkling. Synes eksponeringen med helt glatt vann tilfører mye til bildet. Tonemessig framstår det som for grått og undereksponert. Du vinner mye på en oppstramming av høylysene, samt kontrastheving.Ser ut til at du har hatt en fin tur til Island. Mvh Ivar.
Roger H.
Vellykket og spennende S/H bilde med få elementer.
Liker toneomfanget og den litt merkelige havflaten.
Bjørn Aksel B.
Hei Anders, stilig bilde dette. Fine linjer, og fine trappinger i s/h fargetonene. Tror jeg ville hatt med en tanke mer på høyre siden, eller beskjært litt nærmere stein på venstresiden for å oppnå riktig balanse. Synes det er viktig i slike bilder. Ville kanskje stramma opp kontrasten en smule(usikker). Men absolutt et fengende bilde Anders.
mvh
Bjørn a
anders s.
takk for hyggelig kritikk på bildet mitt
rune--det var ganske så mørkt her så jeg hadde nesten 2 minutter eksponering her,så det var uungåelig å unngå skikkelig slørete vann
takk for synspunktet
Erik--litt kontrast til hadde funka,men nå blir alltid bildene jeg legger ut her både blassere og mer uskarpe
for jeg la ut bildet så var det mye mer kontrast i bildet

Thorbjørn-jeg var litt usikker på åssen jeg skulle kutte bildet her,men jeg personlig føler at fjellet tar for mye av fokuset vekk fra disse lavaformasjonene i sjøen,derfor tok jeg med lite av dette fjellet

Ivar--litt mer smell i kontrastene med at det lyse blir mindre grått er jeg helt enig i at vil gi bildet et mer "dynamisk" preg,men det var såpass mørkt da jeg tok bildet at jeg føler at denne versjonen her blir den mest riktige i forhold til åssen det var lysmessig
men når en først klinker til med unaturlige s/hv fargebruk,så er det vel heller ingen etisk problem med å fikse litt på høylysene:-)

Bjørn- takk for forslaget,jeg skal teste ut dette neste gang jeg jeg "skrur" på cs3 :-)
mvh anders
Kjell Sigurd S.
Fin komposisjons med sterk forenkling. Kanskje en litt vel stor tom flate i midten. Jeg tror også at en versjon med et lavere kamerastandpunkt og uten fjellet til høyre kunne hatt noe for seg, men det er et annet bilde. Savner litt struktur i forgrunn og noe bedre definisjon av fjellene. Som nevnt av flere mener nok også jeg at toneforløpet med fordel kunne vært utnyttet bedre.

Mvh
Kjell S
Edmund M.
Flott landskap fotografert med en gjennomtenkt og god komposisjon. Den lille steinen nede til venstre er svært viktig for balansen i fotografiet. Uten den hadde det hele tippet til høyre.
Fotografiet er oppbygd av få elementer, noe som gir landskapet et goldt, øde og forlatt preg. Drar du videre fra dette stedet, forsvinner du ut i evigheten.
Også jeg kunne tenke meg en tanke høyere kontrast, men skjønner hvorfor du ønsker fotografiet som det er.
Lang lukkertid visker ut detaljer i vannet. Man får få elementer og forholde seg til, og dette forenkler etter min mening det visuelle budskapet. Bra sett, godt utført!
Mvh. Edmund M.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu