• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-10-20 09:55:08
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 30D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger339
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_427698} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Leif W. S.
Hei!

Dette var et herlig og litt surrealistisk fotografi. Ser for meg at det kunne passet godt i forbindelse med et CD cover eller lignende. Vannkannen, bakgrunnen og strømpene sammen med uttrykket på modellen blir helt feil samtidig som det stemmer 100%.
Joachim A.
Hehe! Glimrende, støtter kommentarer fra Leif! Kunne det vært med litt mer skogsbunn foran og en liten rød fluesopp? Det kunne kanskje forsterket den surrealistiske settingen ytterligere?

Avsluttet .
Dete bildet er, som Leif sa, surrealistisk så det holder! Liker særlig uttrykket til modellen, og den gjennomskinnelige bakgrunnen. Forøvrig er jeg også enig med Joachim om fluesopp, og her kan ma nesten pøse på med klisjeer for å få dette til å ta enda mere av! (Harepuser, småfugler, mus..osv)

Dette bildet MÅ skrives ut i storformat:-)
Torbjørn L.
Dette syns jeg var kult! Liker det surralistiske uttrykket i bildet og ikke minst komposisjonen :) Også meget pent lyssatt. :)
Torje R.
Tusen takk for flotte kommentarer! Jeg har prøvd å legge til flere elementer i ettertid, men mine photoshopkunnskaper strekker virkelig ikke til. Skulle tatt med fluesoppen som vi så på vei opp til stedet vi tok bildene!
Avsluttet .
Hei.

Surrealistisk bilde, det skal være sikkert og visst. Og det var veldig spennende å se på.

Det som trekker for meg er den harde skyggen i ansiktet, den er dessverre altfor sterk etter min smak siden resten av personen kommer så godt frem med vakre skygger.

Det var også en utrolig kul bruk av bakgrunn, men der også bryter det veldig for meg. Den vite bakgrunnen deler bildet i to, så det hadde kanskje (merk kanskje) blitt bedre om du lot den hvite kakgrunnen gå helt ned og fulgte bakken. Den trenger absolutt ikke være rett, men at den krøller seg for å vise at han er i et karrig landskap.

mvh
Jon Arne
Torje R.
Hei Jon Arne!

Er enig i at skyggen kan være for krafitg. Skal se om jeg kan gjøre noe med det. Det beste hadde vel vært et svakt blitzlys fra høyre også. Kanskje en reflektor. Det var spennende og utfordrende å jobbe på denne måten. Med skiftende sollys og håndholdte blitzer. Var ikke veldig lett å kontrollere:-)

Når det gjelder bakgrunnen er jeg fornøyd med den sånn den er, egentlig. Hadde den gått lenger ned ville den skygget for sollyset som kommer bakfra, og dermed mistet lysstripen på bakken. Jeg mener den er med på å skape liv i lyssettingen. Den er kanskje i overkant rett, ja, men på den andre siden deler den bildet bedre ved å være rett. Det gir en bedre illusjon av samspillet mellom studio og skog, og fremhever den som et fremmedelement.

June H.
Hahaha! Fantastisk bra! :D
Digger lyssettingen din. Og uttrykket er kult. Fargene og bildet blir skikkelig merkelt. Supert. Kjempe morro :D
Bodil Kristine F.
Sammensetninger som bryter totalt med hverandre og gir en uventet/uvirkelig effekt...den oppdelte bakgrunnen, en kunstig og en ekte.. det melankolske gammelmodige ansiktsuttrykket kontra vannkannen og kortbuksene..ingenting harmonerer..brudd på brudd, slik jeg oppfatter ideen. Utrolig kreativt og morsomt.
...minus for de mørke skyggene.

Mvh Bo
Torje R.
Takk for veldig flotte kritikker! Har lagt ut en ny versjon med mindre skygger i ansiktet.
Håvard F.
Severdig, svært sært. I like it :)
Synes V1 var best. Synes ikke skyggene trakk ned.
mvh
Håvard
August C.
Meget bra, bilde
minner meg nesten litt om Fotograf
Fredrik Ödman
http://www.fredrikodman.com/
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu