Bildet inngår i en liten serie. Resten kan sees på http://ib-foto.blogspot.com
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger434
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_427749} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Stilig bildet dette her. Masse linjer i vann, stolpe og ledning. Så fuglen som bryter det hele. En liten religiøs følelse har det også:P Godt komponert.

Tenkte ved første øyekast at det var et bilde fra Mr. Elvegård:P

Mvh Bjørn-Egil
Roger H.
Fin grafisk virkning med de fire flatene som gjør komposisjonen severdig. Ser også en svak linje i den nederste delen av bildet. Stoffligheten og fuglen på vei ut. Joda , likte det her.
Hans-Jørgen H.
Go kvellen Ivar!
Artig kråkeserie du har på hjemmesida di med ledningene og stolpen som kulisser mot det store havet.
Spennende linjer i bildet og det korset skaper religiøse assosiasjoner ja.
Den sorte fuglen er litt diffus og er på vei ut...
Gir meg en litt melankolsk og tung følelse alt dette grå og sorte. Det går mot vinter og lange netter. La oss ta godt vare på de få lystimeme.
Hans-Jørgen.
Avsluttet .
Kreativt med disse elementene du har brukt i bildeflaten, og som etter min oppfatning binder det hele sammen til en helhetlig motiv, og gjør dette til noe langt mer enn bare bilde av "en fugl” Inspirerende og dyktig gjort. Komposisjon på høyt nivå!
Håvard S.
Hei Ivar!

Et spennende bilde med masse mystikk.
Liker komposisjonen veldig godt der flaten er delt inn i 4 forskjellige ruter, der vher del setter sitt preg på bildet.
Jeg ser korset og den svarte kråka bidrar til å få en følelse at det ligger en symbolsk mening bak det.
Hva det gjelder kråkas plasseringen i bildet, kan det hende bildet hadde balansert bedre med fuglen på veg ut på samme sted bare på andre siden.
Det er bare en tanke (og muligens det er feil).
Tror ikke bildets budskap endres nevneverdig ved å endre plsaseringen av fuglen, men at den er på veg ut av bildet er en viktig detalj.

Hilsen Håvard
Erik J.
Kvaliteten i dette ligger i forenklingen: farger, toner, elementer, detaljer er dratt ned til et minimum. Stemningen er trist og gir meg assosiasjon til begravelse.. Veldig bra!
Jon V. S.
Hei Ivar...
Vender tilbake etter å ha sett noen ganger nå... Syntes fuglens utseende samstemmer godt med stolpen (og dens skygge), flott oppdeling av bildeflatene. Fin balanse mellom det diffuse og den noe skarpere havflaten...Et litt røft preg og en smådyster kveldsstemning som jeg har sansen for.. Må si jeg liker denne komposisjonen meget godt...

Mvh.
Jon V.
Ivan H.
Hei,

Som de andre her så har jeg vært innom bildet noen ganger, og må si meg mye enig i de andres kommentarer. Artig komposisjon, tenker da på plasseringen av elementene i bildeflaten. Men jeg føler at jeg ikke helt klarer å like bildet så godt som de andre her. Det virker som de andre får assosiasjoner til en historie her, men den klarer jeg rett og sett ikke se.
Det jeg ser er inndeling av bildet med stolpe og telefonlinjer. Du har også en linje i bunn, som gjør meg noe usikker. Det er kanskje en telefonlinje som er noe lenger unna.

Du har fokusert på vannet, der er det ikke mye å se, mens det som er i ufokus er motivet. Det er vel det jeg får ut av dette. Om fuglen hadde vært på vei inn i bildet, hadde kanskje gjort bildet "varmere", og her kanskje en litt dyster følelse.

Vel, det for bli med det, Ivar.

Mvh
Ivan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu