himmelstrå
Bildet inngår i albumet strukturer - Naturens uendelege mønster
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_428165} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Kjell Sigurd S.
Jeg har stor sans for slike abstrakte uttrykk Magnar. Her har de fine vertikale linjer i kombinasjon med en enkel, men kledelig, fargekombinasjon. Det gule/oransje strået bryter fint og er selvsagt helt avgjørende. Det samme gjelder den avvikende linjen til venstre. Ikke noe revolusjonerende eller banebrytende men et pent og stilrent fotografi.

Mvh
Kjell S
Harald H.
Et bilde med tiltalende uttrykk, herlige fargekontraster og en nydelig komposisjon. Gratulerer!
ketil g.
God balanse mellom elementer og fargeskala. God og balansert komposisjon. Det tynne/gule strået gjør hele bildet.

ketil
Torbjørn L.
Dette hadde jeg virkelig sansen for! Noen utrolig flotte linjer og jeg syns hele opplevelsen forsterkes av fargevalget. Pent :)
ingebjørg fyrileiv g.
Har vært å sett dette før, men tar gjerne turen tilbake. Jeg liker bildet, de lette vintertonene og motivet godt. Du er flink på mønster og enkelhet. Men her får jeg litt motstand, ikke mye men kun litt. -For å ha noe å pirke på ;) Jeg skulle gjerne sett at strået var plassert midt i enten blå- eller stråbakgrunn. Nå sjangler det litt mellom som distraherer roen litt. Ellers er det bra, men ikke så treffende som det pleier å være fra deg. Denne gang.

vh ingebjørg
Magnar B.
Takk for fin tilbakemelding! IFG: Takk for innspill, tenkte liksom ein rytme av tynne og tjukke linjer sammen, det gjentar seg to gonger. Men mulig dei tjukke linjene til venstre forstyrrar for mykje. Kanskje må eg gjera det endå enklare… det er ofte utfordringa å gjera det enkelt nok…
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu