Mediterranean Meditation
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger396
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_428896} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
June H.
En smule mye kontraster her? Kan fort bli litt kjedelig og synes ikke bildet blir så veldig mye friskere. Men litt kontraster er flott :D Ellers ett godt bilde.
Trygve A.
Her stemmer det meste, synes jeg.
Perfekt fokus på rødbrunt hår og en solbrendt skulder - og det er nesten så vi kan lese rett fra boka...
Videre en flott, litt skjelvende diagonal utover i bildet.
Den uskarpe figuren nede til høyre er en fin kontrast til hovedmotivet.
Kanskje noe oversaturert i forhold til 'virkeligheten', men hvem bestemmer hva som er virkelig ?
Jeg liker dette !

MVH ...Trygve
Trygve A.
P.S.
...jeg liker tittelen også...
Ole A. V.
Glimrende fargebruk, kontrasten mellom det knallrøde håret og azurblågrønne(eller hva det heter?) havet er meget lekker. Ellers uttrykker bildet stemningen til tittelen godt, og fremstår velkomponert og passende til det kvadratiske formatet. Eneste pirk er at jeg synes skulderen blir litt i overkant glorete.
Anders H.
Dette var en nydelig fargebruk. Jeg synes bildet har akkurat passe saturasjon. Gyllenheten i håret hennes gjør dette eksotisk, spesielt på denne tiden av året. Og komposisjonen er sånn at jeg hverken ønsker å fjerne eller legge til noe. Det er rett og slett et utrolig varmt og velkomponert bilde. Jeg kommer ikke på noe konstruktivt i forhold til teknikk eller flatebruk i det hele tatt.

Bruken av disse virkemidlene fører til ganske klare assosiasjoner fra min side. Selv om dette kanskje ikke er en riktig assosiasjon i forhold til det du ønsker å oppnå med bilder, føler jeg likevel at jeg må dele den med deg. Dette minner meg svært mye om et bilde i en Star Tour katalog eller lignende. Det behøver ikke være negativt i seg selv, det betyr jo at bildet inneholder en ganske god kvalitet med tanke på å vise det perfekte gjennom komposisjon.
Håvard F.
Sterke farger, så en nesten opplever varmen når man betrakter bildet. Fin komp. og god balanse. Spennende. Kan sitte å studere det lenge.
mvh
Håvard
Yngve Sem P.
Pen komposisjon, hvor elementer og dybde er gjennomgående godt plassert i flaten. Synes satureringen er litt for kraftig på damas skulder, i det ellers så sydlige og varme fargespekteret. Flotte kontraster.
Det blir mye hår, og dermed for anonymt, til at jeg ser for meg dette i en katalog, selv om identifiseringsfaktoren i omgivelsene og i stemning så avgjort er til stede. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu