Sopp i urskog.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde17mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger140
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_4290} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .

Flott bilde, men jeg tror det kan bli bedre. Mulig at det kan strammes inn litt på høyre side, og at det kan gjøres litt mørkere.
Kenneth K.

Jeg ser og ser, men ser ikke et eneste dødt dyr......

Skjerp deg kai....
Jeg vil ha kadaver på filmen din ...KADAVER.
geir j.

Flott bilde. Ikke beskjær mere, bildet er fint som det er Muligens noen millimeter i høyre kant for å få vekk den hvite stenen i nedre høyre hjørne (eller det må kanskje være tillatt å retursjere den bort isteden??). Rød sopp, grønne bregner og blåaktig himmel/skog ser lekkert ut.
karine h.

synes bildet mangler en fotograf som stikker opp av vannet, gjerne med en 1v i hånda.

karineh

Øystein S.

Jeg forstår ikke helt denne humoren til Kenneth og Karine, men jeg synes dette bildet var ganske fint. Soppene skiller seg naturlig ut fra omgivelsene. Den disige luften, trærne og bekken skaper ''ro''.
Mats N.

KH: nja, då kommer nog ''någon'' och börjar mässa om hur bra EOS är på allt...
En fin bild! Diset gjorde mej tvekande först, men det skall vara där på något sätt. Hela bilden är ju med och skapar stämning här. OK., enig med Geir...om stenen.
Jan Rune B.

Flott skogsbilde, liker spesielt skogen i bakgrunnen, ser ut som en riktig eventyr skog.
JRB ::)
Dag N.

Jeg er enig med Kenneth, ett kadaver ville hjulpet vesestlig på nerve og intensitet.
Dag T.

Kai da, litt kjedelig men ellers perfeksjonistisk som bare det. Hva med en død Julenisse med EOS1v i trærne for å balansere fargene?
terje s.


KENNETH – Her er det mange kadaver...se etter. Dag – hvorfor ha en julenisse her? Ser du ikke skogsnissen? Jeg likte best nedre venstre felt. Som en golfbane inne i skogen. Fint bilde.
Dag T.

Terje: han ville stått så fint til soppen!
Dag N.

Jeg er enig med Kenneth, ett kadaver ville hjulpet vesestlig på nerve og intensitet.
kai j.

Mye vettuge ord her, Først geir og mats det er et vissent blad nederst til høyre, og det må få lov til å være der.
Fint at man ønsker trøkk og nerve i naturbilder også, men iblandt må man kunne glede seg over roen og harmonien som man så ofte finner ute i naturen.
Avsluttet .

Du har fått till en bild av urskog som jag gillar mycket,grova träd klädda med lav,otrampad mossa och en liten trollsk bäck som rinner genom det hela..Att sen få en lagom dimma på köpet är +...Jag kan förnimma tystnaden och känna doften..bra genomfört...
Birna R.

Kai: skogsinteriører er ikke min ''greie'' innenfor naturfoto akkurat, men et kompliment til deg for et bra gjennomført bilde. En mikroskopisk flytting av utsnittet kunne ha fjernet det lille bladet nede i høyre hjørnet, som forstyrrer (bittelitt). Samtidig en ørliten høvling i toppen for å gjøre den lyse bakgrunnen (viktig for bildets dybde) litt mindre dominerende. Eller la bildet være slik det er, for det fungerer bra slik også. Mine forslag hadde (kanskje?) løftet det et lite hakk til, synes jeg, andre har nok andre synspunkter.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu